Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia - Serwer 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

c2d14981c58890455b78414.gif

cooferujemy.gif

milaj.gif

rozb.gif

Skarbiec : 52 %

Trener : 54%

Twierdza 25 poziom

role.gif

rolegidl.gif

odautora.png

Witam Wszystkich !

:)

Jestem Ania i mam piętnaście lat .

Jestem Przywódcą , można by powiedzieć mamą gildii Dark FeniX.

Małe info o Gildii :

Więc tak . Gildia "Dark FeniX" została założona 05.06.2011r. przez Ignis . Po ok. godzinie odeszła z niej a mi przekazała dowództwo nad tą Gildią i tak to się zaczęło.

Na początku ... Hmm ... Nie było łatwo , można by powiedzieć , że bardzo ciężko . Dlaczego ? Ponieważ nie było łatwo rozwijać gildii przez 5 osób z 15 lvlami , a do tego rozwijać przy tym własne postacie.

Jednak wszyscy wzięli się do "Kupy" i tak doszliśmy do ok. 20 % i Twierdzy na poziomie 15.

Potem było nas coraz więcej i więcej aż w końcu doszli do nas 2x 40 lv + i Gildia doszła do 50 % i 25 Poziomu Twierdzy.

Oczywiście im więcej ludzi , tym większa popularność. Znaleźliśmy kilka osób które wpłacały/wpłacają grzyby i tak na obecny stan z dnia 28.06.2011r. mamy Twierdze : 25 Poziom Skarbiec : 52 % Trener : 52 % i brakuje nam ok. 100złota na trenera 54 % .

Jestem w trakcie robienia własnego forum oraz chatu gildyjnego (oczywiście na forum) - tak zwany shoutbox .

Myślicie , że nasza gildia jest taka byle jaka . Jednak się mylicie nasza gildia jest bardzo kulturalna i pomocna . Codziennie pisze do mnie na PW w grze średnio 5 osób i w jakiś tam sposób staram się ich zaprosić.

Każdy członek gildii musi być codziennie aktywny i uczestniczyćw wojnach (oczywiście po 24H od przyjęcia do Gildii).

Rozwijamy się naprawdę bardzo szybko . Nasza obecna pozycja w rankingu gildyjnym (z dnia. 28.06.2011r.) wynosi 147.

FAQ , czyli pytania i odpowiedzi.

1. Jak stoicie z wpłatami?

Jest ok , każdy wpłaca 2x od swojego poziomu dziennie czyli np. mamy 15 lv. to płacimy 30 złociszy dziennie.

2.Jak zostać oficerem?

Oficerem można zostać poprzez wpłatę 10 tysięcy złota i 15 Grzybów.

3. Dlaczego Wy?

Jak wejdziesz to się przekonasz.

:)

4. Do kogo zwracać się z prośbą o dodanie do Gildii?

Na serwerze dziesiątym napisz do Samir Nasri lub AnnaNieDlaCb

5. Są często Wojny?

Wojny są codziennie.

I to na tyle. Więcej pytań dodam w przyszłości . Temat będzie codziennie aktualizowany.

zaprazs.jpg

Edytowane przez PrettyWomen
beznazwy1ypt.jpg

Opublikowano

koles tys z kosmusu sie urwal zara post bedzie w koszu a ty z warnem skonczysz za spam i zasmiecanie forum masz od tego odpowiedni temat

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Po pierwsze , jestem dziewczyną . <_<

Po drugie nie jestem z kosmosu tylko z Venus <_<

Wiem , że jest odp. temat ale tam nic nie komentują itp.

Pozdrawiam . I spokojniej .

Radzę wypić kubek melisy <3

beznazwy1ypt.jpg

Opublikowano

guzik kogo to obchodzi ze nie komentuja zasady to zasady i nikt ich nie zmieni na tym forum ale widac ze nie powinnas z niego korzystac skoro nie umiesz sie do zasad dostosowac

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

guzik kogo to obchodzi ze nie komentuja zasady to zasady i nikt ich nie zmieni na tym forum ale widac ze nie powinnas z niego korzystac skoro nie umiesz sie do zasad dostosowac

Erro opanuj sie xD Wyślij raporta to temat pójdzie w kosz ;)

Topic:

Erro ma racje,to co ze nikt nie odpisuje ale jest specialny temat i nikogo to nie obchodzi.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...