Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Konto, passy...

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem w DO od 2008 roku, zrobiłem sobie długą przerwę i nie pamiętam passów do konta, ani emaila na który był wysłany... Na koncie bardzo mi zależy, bo była tam vega i kilkanaście laserów LF3 i LF2... Jest jakiś sposób na odzyskanie konta nawet przez support?

Opublikowano

Witam. Grałem w DO od 2008 roku, zrobiłem sobie długą przerwę i nie pamiętam passów do konta, ani emaila na który był wysłany... Na koncie bardzo mi zależy, bo była tam vega i kilkanaście laserów LF3 i LF2... Jest jakiś sposób na odzyskanie konta nawet przez support?

a jak chcesz cokolwiek odzyskac jak nic nie pamietasz?

Opublikowano

Nie, chyba że sobie przypomnisz

Możliwe że dałoby rade gdybyś wysyłał SMS'y czy coś. Ale 2008rok , 3 lata więc już chyba po ptokach :D

Opublikowano (edytowane)

sposob jest prze support ale wtedy musisz im podac wiele danych których zapewne tez nie pamietasz a są to : ID konta, BIG konta, ostatnie 3 zmiany nicku, maila na jakim znajdowalo sie konto, pierwszy nick jaki byl, jezeli byly robione przelewy to jakies dowody ze wplacales, jak wysylales smsy to nr telefonu z jakiego je wysylales.

Zreszta konto po 6 miesiacach jest chyba usuwane (dotyczy to kont z levelami 1 - 14 choć nie jestem pewien)

Edytowane przez leogod
Opublikowano

Jedyne co jestem w stanie im podać to numer telefonu, z którego były robione transakcje...

@pck może ty już nic nie mów?

Opublikowano

W takim razie nie odzyskasz. Zainwestuj 20zł w KBota, FE wybocisz w 2 tygodnie, jeśli się przyłożysz (fe w sensie 31lf3, 16bo2, irki, bez pp :ninja:)

Opublikowano (edytowane)

W takim razie nie odzyskasz. Zainwestuj 20zł w KBota, FE wybocisz w 2 tygodnie, jeśli się przyłożysz (fe w sensie 31lf3, 16bo2, irki, bez pp :ninja:)

Hmmm brzmi zajebiście, mógłbyś mi to wytłumaczyć lepiej na PW lub GG :)

Edytowane przez PaweliV
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...