Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wlasnie sciagnolem minecrafta pisze JVM error pls download cos tam www.java.com. Okey, wiec wbilem na ta stronke sciagnolem jave i nadal to samo. Wiecie poszedlem do kumpla, on mi dal miencrafta na penku ktory dostal od kumpla, tak samo na penku i mu wszystko ladnie smiga. Ma identycznego kompa jak ja, ta dama grafa to samooprogramowanie tak samo ma windowsa XP 32 bity. Stery chyba mam, ale jak nie bo ja jestem zielony w tych sprawach. Dajcie mi jakis link i dajcie instrukcje jak to zrobic. Ale ja chyba mam stery wiec moglbym prosic o helpa? JVM error i cos tam dalej/. Pls a fast help.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak pborac te stery. Gdzie nacisnac jak nacisnac pod taka reklamka, to wyskakuje mi jakas gowniania stronka na ktore nie wiem kompletnie co zrobic/

A moze to problem z java. Moze tkso by mi dla instrukcje jak usunac jave? To by moze zdzialalo i bym od nwoa ja zainstalowacl.

Co nacisnac zeby to pobrac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Miałem ten sam problem myślałem że da się jakoś naprawic ale jedynym ratunkiem bylo zgranie potrzebnych rzeczy na pendrive

i Format i system od nowa ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...