Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pracownia kwhp - Przyjmuje zamówienia na skiny

Czy mam dalej robić skiny?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam dalej robi? skiny?

• Tak
      16
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

W mojej pracowni skinowej.

Tutaj będę przyjmował zamówienia na skiny.

Lecz pamiętaj!

Nie stosowanie się do niżej wymienionego wzoru, powoduje, iż możesz nie dostać swojego skina, ponieważ najzwyczajniej odrzucę to zamówienie.

Twój nick na forum:

Opis skina:

Dodatki:

SS(możesz dać, ale nie musisz to mi ułatwi pracę):

Dodatki to np: okulary, słuchawki, skarpetki, buty, Jetpack, wojskowe spodnie, google (nie, że google wyszukiwarka :P tylko google np: ci co lecą samolotami mają) etc.

W opisie skina proszę podać kolor włosów (jeśli nic nie napiszesz o włosach rozumiem, że skin ma być łysy :P), kolor oczu, kolor spodni, poziom rozmazania skina!, koszula z krótkim rękawkiem/długim i kolor etc.

Jeśli chcesz mnie wynagrodzić za ciężką pracę daj +.

P.S: Gdy w ankiecie będzie więcej "Nie" kończę robienie skinów, nikomu nic nie mówiąc.

Edytowane przez kwhp

Nie ma ;(

Opublikowano

Twój nick na forum: Mąka

Opis skina: Jakiś fajny rozbitek w poszarpanych ciuchach. Włosy bląd ;).. Ale nie żółte ;P. Zielone. Rozmazany tak żeby ładnie wyglądał. Obojętne rękawy

Dodatki: Pelerynka i ew. coś na oko

SS(możesz dać, ale nie musisz to mi ułatwi pracę): Nie mam

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Twój nick na forum: humannus

Opis skina: Komputerowiec z malym zarostem 2x1 pix na brodzie, okularami i usmiechniety z zebami :P

Dodatki: Pelerynka z napisem Minecraft

SS : Nie mam

Opublikowano (edytowane)

Pelerynki wam nie zrobię :P Nie da sie.

@Edit

Już jest assasin zrobiony tylko upladuje i git będzie :P

Edytowane przez kwhp

Nie ma ;(

Opublikowano

To bez.. Fuck! tylko notch może mieć pelerynke :D

assasina masz tu

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano (edytowane)

@Exonex

To twój assasin, nie wiem czy tak super wyszedł jak chciałeś, ale może ci się spodoba :P KLIK!

@Edit

@Mąka

Masz twój rozbitek :P zrobiłem wersje z "rozmazaniem" i bez "rozmazania" KLIK! i KLIK!

@Edit

Resztę zrobię jutro.

Edytowane przez kwhp

Nie ma ;(

Uczeń
Opublikowano

Nick na forum: NMA

Opis skina: Chłopak o brązowych włosach do szyji. Niebieskie oczy, usmiechniete usta. Czerwona kuszulka z napisem NMA z krótkim rękawem. Spodnie to jeansy,a poziom rozmazania taki, źeby ładnie wyglądało.

Dodatki: Słuchawki

SS: Nie Mam

2zs64qb.png

Opublikowano

Twój nick na forum: Anteras

Opis skina: Fioletowa szata, fałdowana i jakieś pod kolor dodatki typu guziki pas czarny, twarz z mojego avatara.

SS(możesz dać, ale nie

musisz to mi ułatwi pracę): www.google.pl/m/search?site=images&q=milten

Opublikowano

Twój nick na forum: NiuvilKonto2

Opis skina: Taki normalny czlowieczek wzoruj sie na skinie CTSG krotkie wlosy blond oczy

Dodatki: sluchawki żeby wyglądało tak jak u CTSG

SS(możesz dać, ale nie musisz to mi ułatwi pracę): nie mam.

Jeśli zasłuzyłem daj

+

Opublikowano

Twój nick na forum: Gruszka1233

Opis skina: Koleś w czarnej Bluzie (Bez kaptura, długie rękawy) Szare spodnie, Brązowy pasek, Na Bluzie Wilk. Włosy czarne, oczy niebieskie, buty zielone.

Dodatki: Słuchawki.

SS(możesz dać, ale nie musisz to mi ułatwi pracę): Sorki, ale brak

Opublikowano

Twój nick na forum:Toriz

Opis skina:Chelm taki jak na obrazku.Zbroja Spodnie.Szata jeśli można.Rękawice.I jesli można to wszystko w kolorze siwym

Dodatki:Miecz jeśli można

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ha źle mnie zrozumiałeś.. Chodziło mi o bląd włosy nie żółte a oczy zielone ale jest git skin :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano (edytowane)

@Humannus

Łapaj oto twój skin jest łysy nie napisałeś nic o włosach :P: KLIK!

@NMA

Masz tu swojego skina myślę, że ci się spodoba. Trochę jak baba wyszedł :P a i nie zrobiłem tego napisu, bo nie umiem za bardzo robić liter: KLIK!

@Anteras

Masz tu swojego skina myślę, że ci się spodoba. Większość koloru to czarny (i fioletowy), ale i tak nie krzycz(cie) na mnie, bo jestem w tym początkujący: KLIK!

@Niubill

Łapaj masz tu swojego skina CTSG w wersji Blondi :D: KLIK!

Edytowane przez kwhp

Nie ma ;(

Opublikowano (edytowane)

Twój nick na forum:Hazelos123

Opis skina:tak jak na linku

Dodatki:Link

SS:http://bruntcliffeschool.co.uk/Bruntcliffe_School/Sites/Dale%20Wightman/Website/Images/Deidara.jpg

wiem ze nic nie opisalem ale chce tak jak na linku

Edytowane przez Hazelos123
Opublikowano

Twój nick na forum: JaTuTylkoStoje

Opis skina: Unoszący się biały duszek, szare oczy, zakrwawiony na całej powierzchni ciała

Dodatki: Czarny kapelusz

Opublikowano

Twój nick na forum:mrsas

Opis skina: Ma to być skin skubiego z bajki scobby doo

Dodatki: Ogon jeśli to możliwe

SS(możesz dać, ale nie musisz to mi ułatwi pracę):http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://extra-bajki.pl/wp-content/uploads/2010/07/scooby-doo-pirates_fantomes1.jpg&imgrefurl=http://extra-bajki.pl/&usg=__vzzPQKA50PqYOKLGh6EYRTHzm7w=&h=722&w=445&sz=56&hl=pl&start=0&sig2=nnLl99OD_RHKh3ew9ppRGw&zoom=1&tbnid=QgkbyQbLb_Ux_M:&tbnh=156&tbnw=97&ei=EHAQTpP2Ho2LswaKo6jgDg&prev=/search%3Fq%3Dscooby%2Bdooby%2Bdoo%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D933%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1063&vpy=56&dur=685&hovh=286&hovw=176&tx=118&ty=127&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:5,s:0&biw=1280&bih=933