Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem chciałbym mieć pluginy albo mapke na których są wgrane jeżeli ktoś podzieliłby się ze mną swoim serverem to bardzo bym się cieszył.Moje gg to:36092705 jeżeli chce ktoś przesłac jakiś link to w odpowiedziach jak ktos chce pogadać gg podane :)

Dzieki wielkie juz okolo 10 wyświetleń i nikt nie napisał :(

Opublikowano

Ale wy pomocni naprawde 20 wyświetleń i żadnej odpowiedzi nara możecie zamknac.

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.

Opublikowano

Mordeeek chodzi mi o to że mam już pluginy ale te co mam nie działają nie za dobrze napisałem temat a to z tymi osobami mi chodzi o to że weszło ponad 20 osób i żadna nie napisała a nie o to że wtawiłem i już powinni pisać sory jak źle coś napisałem.A więc moje pytanie to jak wgrać te pluginy bo te co dałeś link to nie rozumiem.Pogłubiłem się jak chcecie można zamknąć.

Opublikowano

On chce luginy albo cały server ;d A najlepiej pliki serverowe krzysztofa (link) a to przeciez jak na tacy lol

Bo mu wszystkie nie działają :P Źle pokonfigurował, albo jakieś błędy pewnie w konsoli i tyle =]

Opublikowano

Dobra ty maniek to spadaj nie chce cie tutaj w moim temacie ale mi o to chodzi sory ze tak napsulem ale chcialem tylko linki i jakiegos tutoriala do tych plikow ale jesli nie lubicie mnie to mozna zamknac.

Opublikowano

exonex dobrze google.pl jest ale pisałem że chciałbym folder albo linki z pluginami jak myslisz ze jestem taki glupi i w google nie szukalem to naprawde chyba jezeli tak myslisz to nie tylko ja mam 10 lat jak to napisales.WIEM ZE GOOGLE NIE GRYZIE.

Opublikowano
Dobra po prostu zamknijcie i tyle.Jak pomóc nie umiecie.

Myślisz, że ktoś od tak da ci pliki serwerowe z wgranymi pluginami?

Opublikowano

Nie nie myśle tak już 3 raz pisze żeby ktoś napisał link a wy nadal to samo.PS:link do pluginów najbardziej potrzebne LWC oraz cuboid.

Opublikowano

ty jesteś rzeczywiście tępy gdybyś napisał w googlach samo cuboid lub z dopiskami plugin czy coś to wyświetliłoby ci się forum bukkit gdzie są wszystkie pluginy

Brawo

Opublikowano

Tak własnie myślałem wszedłem na twój profil i zgadnij czego się dowiedziałem masz -19 nie dziwie się że masz na minusie aż taką liczbe bo umiesz tylko przezywać i mówić komuś nie miłe rzeczy nawet nie pomagasz tylko zaśmiecasz mi temat a ja biore każdego minusika za każde twoje wypowiedzenie bo wiem że bedzie obraźliwe.

Opublikowano

Tez jestem za tym żeby zamknąć aletakie dzieci neo nie wiedzą co to zwykła odpowiedź z linkami.

Ale jak twoja mama weszła do pokoju jak cie robili to nie moja wina :P

Opublikowano

Dobra maniek nikt cię tutaj nie wołał idź bo mama kaszaną dzieli i dziekuje ci zlotybin ze jako jedyny a sory jeszcze Wokoren bo wy jako jedyni mo pomogliście wokoren z tutorialem a zlotybin z plikami dzieki wam temat do zamkniecia.

Ja już nie wiem przed tem działało teraz każde co sciągne nie działa te twoje pliki mi nie działają to znaczy pluginy w ogóle jak wchodze to nic nie pisze i prosze cie m4n13k nie bredź nic i się zamknij.A ciebie zlotybin proszę żebyś jak jeszcze jesteś online to napisz na gg na poczatku pisze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...