Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem od wczoraj rana pojawia mi się komunikat. Nie wiem dlaczego na tibia.com pisze że jedna z postaci jest online jak na pewno nią nikt nie gra bo passy do tibi mam tylko ja i moja koleżanka ... Ona na pewno nie gra bo jest w szkole myślałem że jak wyłączą i włączą server to pomoże ale jednak nie . Problem się pojawił jak grałem jedną postacią chciałem sie zalogować na drugą i mi się komputer zrestetował jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić bardzo proszę o rade ;/ Ona mnie zabije jak postacie pójdą sie jebać i jeszcze jedno idzie się zalogować na jedną postać na tą która pisze że jest online na tibia.com na reszte nie idzie

lolpor.png

notoacta250.png

Opublikowano

pewnie masz na kompie (albo twoja koleżanka) keylogera który wykradł tobie (albo twojej koleżance) login i password do konta i teraz jakiś gościu se na nim ciągle siedzi....no jest także możliwość że ta twoja koleżanka jak idzie do szkoły to zostawia tego chara na bocie z anty afk.....rozmawiałeś z tą swoją koleżanką? Bo może nie ma się czym martwić.

Pozdrawiam ;)

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...