Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Nagrywanie Skryptu

Oski03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem nagrać swój własny skrypt, który chodziłby do miasta Kupował potiony/sprzedawał dropnięty syf, naprawiał itemki oraz wracał na miejsce expa i tak dalej... w tym celu przeczytałem tutorial i tam pisze coś takigo:

4. Nagraj swój własny skrypt, jeśli masz swojego spota. Nagrywanie skryptu rozpoczynamy zawsze od miejsca spawnu w mieście, jeśli dotrzemy do swojego spota, możemy zatrzymać nagrywanie i zapisać skrypt. Następnie możemy go ustawić tak jak w poprzednim punkcie (3.)

Mam zamiar zrobić to tak użyć return scrolla na dotarcie do miasta w miejsce respa...I rozpocząć nagrywanie...Dojść do spota...I zatrzymać nagrywanie...W settings w zakładce "Back town settings" zaznaczyć Hp pot amout 5 Mp pot amout 5 inventory full,weapon broken, walk back if no scrolls...

I teraz moje pytania:

1) Czy bot nie będzie chodził tam i spowrotem(z miasta na miejsce expa oraz do miasta itd^^) czy będzie szedł do miasta w przypadku jednym z wymienionych w zakładce settings(Back town settings)

2) Czy bot będzie poruszał się po całym spocie

3) Czy bot wie do jakiego npc`a ma chodzić w celu naprawy item, kupna/sprzedaży rzeczy

4) Jeżeli bot będzie szedł do miasta lub na spota to czy nie ma możliwości aby wpadł na jakieś drzewko/nie znalazł mostu/wpadł na bramę i zakończył swoją pracę?

5*) O co chodzi w tej zakładce "Auto Alchemy" ? :D

Proszę o odpowiedź z góry dziękuję, no i oczywiście wystawię 5* ;))

Opublikowano

To jeżeli możesz napisz mi co powinienem zrobić aby bot osiągnął ten efekt "Kupował potiony/sprzedawał dropnięty syf, naprawiał itemki oraz wracał na miejsce expa i tak dalej"

Opublikowano

zaznaczyc :

buy mp, buy hp , w items zaznaczyc ,,syf" i dac pickup i sell.

Nastepnie nagrac swoj scrypt zapisac go ... odtworzyc i zaznaczyc opcje use script coordinatos czy jakos tak :D a reszta wedlug swoich potrzeb ;]

Smoke Weed

Opublikowano

Czyli sugerujesz że wystarczy nagrać spota i ustawić tam w back town settings według własnych potrzeb? wtedy bot będzie wracał do miasta i się nie zawiesi ? ; )) hmm poprzez zawieszenie mam na myśli np. przejście przez rzekę nie używając mostu ^^

• Dodaj nową pozycję...