Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] dmg hack na nowe pliki serwerowe

Dwarazydwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kur to ejst jakby dmg a nie w tym stylu on jest złączony czyli nie 20x tylko 20x jest złąćzone w 1 czyli 2kx 20 200k w jednym ciekawe ciekawe mam nadzieje że to wejdzie ale będzie ropierdol

Opublikowano

Niepotrzebnie to upowszechniają ;/

Teraz będzie zasrana gra na Metin2 ;(

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

mnie to dziwi tylko dla czemu jemu leja po 300k i nie pada :D

no ale nie ma co płakać doda hacka na MPC to bedziemy gadać wtedy

Opublikowano

Kij, a nie dmg hack. Gość dostaje nienormalnie dużo, a żyje. Czemu? A to temu, że gdy ma mnóstwo energii życiowej, to ma mnóstwo deffa, a im więcej deffa, tym większa przeszywka wchodzi. Nie mówiąc o tym, że przy podrasowanych statach takie skille jak silne ciało dają dużo więcej. ;)

Bez ingerencji w bazę danych (itemy, staty) takie coś jest (póki co?) niemożliwe do osiągnięcia. Jeśli ktoś chce podważyć te zdanie - niech zarzuci przy okazji dowodem. :)

Opublikowano

To normalne jest zbugowany miecz na servie i tak jest , na privie miałem to samo wystarczy dodać jeden bon i już mieczyk tak nie bije ;)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Ehh wystarczy eq z navi a nie jakieś snucia jak T-00

Nie wiem, czy zauważyłeś, ale moja wypowiedź miała na celu wyjaśnienie, dlaczego to są itemy z bazy. Myslenie nie boli. ;)

W ogóle, to jest item stworzony/zmieniony w bazie, a nie w navi. Na serwerze nie ma zainstalowanego jakiegoś navi - to jest baza MySQL, mózgu. ;) Nie odnoś się do czyjejś wypowiedzi bez uprzedniego zapoznania się z nią i bez odpowiedniej wiedzy, ludku, dla ktorego baza MySQL to tylko i wyłącznie navi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...