Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) gram w metka na pervym Hard privku i mam glowna postac woja 94 lv ale chcialbym podexpic sobie ninje 20lvl jaki musi miec lvl lacznik zeby to bylo dobrze? zabardzo na lacznikach sie nie znam i nie wiem co gdzie ktorym kogo mam zaprosic do gr. moze mi to ktos opisac? bede wdzieczny poleca +/-

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Musi byc +/- 30lvl

Czyli jak ty masz 94 to ta ninja musi miec 64,wiec musisz ja troche podexpic solo

EDIT@

Tak lacznik ktory ma 64lvl a swoja ninje musisz podexpic do 34 i wtedy masz lacznosc.

On zaklada pt

sstwc.jpg

Opublikowano (edytowane)

różnica lvl to max 30

Jezeli znajdziesz sobie łącznika 64 lvl to będziesz musiał ta ninja wbić 34lvl

Edytowane przez NateeR
Opublikowano (edytowane)

Ale slyszalem o takim czyms ze koles na nawet PL z 60 lvl expi goscia z 1 tylko ma lacznika bo roznica ich lvl jest wieksza niz 30...

@ EDIT

ale ok jak znajde lacznika to ja swoim wojem mam ich zaprosic do grupy? czy jak to jest?

Edytowane przez ahmedxd

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Jeśli Ty masz 94 lvl to łącznik musi mieć 64 lvl, ale wtedy z kolei ninja musi mieć 34 lvl... różnica maksymalnie 30 leveli, rozumiesz?

Opublikowano

musisz zrobić łącznika minimalnie 64 lvl i ninje przynajmniej 34 lvl.

wtedy robisz pt 64 lvlem, dołączasz do niego woja i ninje i się wylogowywujesz łącznikiem. wtedy macie trochę mniejszy exp, bo bez lidera, ale zawsze w grupie.

różnica lvli pomiędzy postaciami nie może być większa lub mniejsza niż 30 jeśli chcesz ich złączyć w grupe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...