Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Mówimy NIE dla oszustów (botusers) BugPoint

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale logika. Tworzą grę, rozwijają ją. Potem tworzą płatnego bota do tej gry. Zwiększa się liczba botuserów. Zmniejsza się liczba normalnych graczy. Banują potem tych botuserów. Ogólnie spada liczba graczy. Jaka tu logika? Zadna. Sami sobie grób kopią. Kto puścił taką plotkę o tworzeniu przez BigPoint KBota? Ktoś napisal na oficjalnym forum DarkOrbit? Na tamtym forum jest pełno bredni i osób na bijących sobie posty. Równie dobrze ja mogę sobie wejść i napisać że biobota tworzy BigPoint i znowu by uwierzyło parę osób. W 100% jest to nie prawda. Bo jaka firma niszczy swój produkt? Drugie to to, że się im to nie opyla finansowo. Bot 60 zł z wrotami a na MHH można więcej zarobić.

Opublikowano

nic nie maja z botow na botach zarabia kto inny a platne boty sa poprostu lepiej napisane i ciezej je wykryc i dlatego ktos moze sobie pozwolic na pobieranie oplat za nie. Jesli tak bardzo nie wierzycie w to co pisze zalozcie watek na forum bigpoint i zapytajcie czy mozna uzywac k bot z licencja i zobaczycie ze wyjdzie na moje:)

to zreszta tak wyglada jakbyscie napisali ze mozna pobierac legalnie gry wrzucone na rapidshare bo macie tam konto premium:)

Ale logika. Tworzą grę, rozwijają ją. Potem tworzą płatnego bota do tej gry. Zwiększa się liczba botuserów. Zmniejsza się liczba normalnych graczy. Banują potem tych botuserów. Ogólnie spada liczba graczy. Jaka tu logika? Zadna. Sami sobie grób kopią. Kto puścił taką plotkę o tworzeniu przez BigPoint KBota? Ktoś napisal na oficjalnym forum DarkOrbit? Na tamtym forum jest pełno bredni i osób na bijących sobie posty. Równie dobrze ja mogę sobie wejść i napisać że biobota tworzy BigPoint i znowu by uwierzyło parę osób. W 100% jest to nie prawda. Bo jaka firma niszczy swój produkt? Drugie to to, że się im to nie opyla finansowo. Bot 60 zł z wrotami a na MHH można więcej zarobić.

dokladnie:) wiec nie zadawajcie glupich pytan: Czy cos mi grozi za bota? bo zawsze grozi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

BP dostaje kase za KBota...

Skad to wiemy? Od autora :>

Opublikowano

hehe :) czyli nic się nie bać:))

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

hehe :) czyli nic się nie bać:))

No tego to nie jestem do końca pewny , ale jest taka możliwosc.

Płacili by podcastom zeby opowiadali uuuu my wiemy o botach bojcie sie boga dzieci aaa

A sami skumali sie z ruskami , bota na GG im "mykneli" za 75zł , wiec "COŚ" w tym może być

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Z jednej strony, support nie ma prawa interweniowac w pojedynczych przypadkach,

ale znam osoby ktore twierdza inaczej, ze dostaly za to ostrzeznie. Najprosciej to sprawdzic:

Zrobic konto, i wyslac zdjecie z bota z nickiem, do supportu :)

Ban = Moga

Bez = Nie Moga

Opublikowano

Załóżmy też, że skoro użytkownicy IBota, którego kupili nie dostają bana, to może BP zrobiło listę ID kont, które nie mają dostać bana? BP może otrzymywać ID kont, które nie mają zostać zbanowane od dealerów tego bota, nie? Wiem, że szalona teoria ale może trochę prawdy w tym jest. :P

@down:

Może i tak. W temacie płatnych botów rozgarnięty nie jestem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...