Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Mówimy NIE dla oszustów (botusers) BugPoint

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest info z forum darkorbit.

"Witajcie Kosmiczni Piloci

Wiemy, że wielu z Was jest zniesmaczonych graczami używającymi wszelkiego typu wspomagaczy (botusers). Dla nas jest to także poważne zagadnienie. Pod koniec lutego tego roku mieliśmy uruchomiony system wykrywania oszustw, który prawie całkowicie wyeliminował ten problem, jednak od kwietnia problem zaczął znów drastycznie narastać.

Wielu z Was powątpiewa w to, że ważne jest dla nas wyeliminowanie oszustów. Często nasze kroki nie są widoczne, bo cała walka odbywa się poza "sceną" tak, aby każdy z podejmowanych kroków nie mógł być wyprzedzony przez twórców botów.

W ostatnich miesiącach programiści skrupulatnie modernizowali i ulepszali metody detekcji botów w naszym systemie i na dziś możemy śmiało powiedzieć, że jesteśmy w stanie wykryć każdą ingerencję w system poprzez zewnętrzne programy. Doprowadziło to do ogromnego wzrostu wykrywalności botów.

Tylko w zeszłym tygodniu wykryto ponad 16000 nieuczciwych użytkowników. W chwili obecnej planujemy ponownie uruchomić stale działający system wykrywania botów, co powinno doprowadzić do całkowitego wyeliminowania tego problemu.

Chcemy zapewnić Was, że nie będziemy tolerować graczy, którzy używają niedozwolonego oprogramowania i zrobimy wszystko co w naszej mocy, by wyeliminować na stałe to zjawisko z naszej gry. "

Jak o tym myślicie??? :D Jest szansa na wykrycie i/kbota :D ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ja tylko napisałem ten temat co użytkownicy MPC myślą na temat tej wypowiedzi :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Oczywiste, że dają taką informację, żeby gracze wiedzieli o ich pro skrypcie, który zbanuje wszystkich botuserów. Na mapach nie będzie tych wrednych botów, wszystko będzie pięknie, słoneczko będzie świecić, a wy będziecie mogli w spokoju słać przelewy...

Opublikowano

Jak myślicie czy są szanse na zbanowanie kont za używanie kbota lub ibota z kupioną licencją ;p ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Jak myślicie czy są szanse na zbanowanie kont za używanie kbota lub ibota z kupioną licencją ;p ?

jak bedziesz uzywac 24/7 to tak :D

zbieram -

Opublikowano

Ja używam od miesiąca i nic xD

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Pewnie tak... Nie słyszałem o takiej licencji na 1 miesiąc xD

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

jak myślicie czy dostane bana za kbota jadę około 18/24 czasem więcej juz raz dostałem warna ale wydaje mi się za bi bota lub valahalle której wcześniej uzywalem

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano

Jak na kbocie kupiona licencja to nie powinnles sie niczego obawiac pewnie chca po częsci nastraszyć botuserów dadzą dużą ilosc banow i potem znowu bedzie mozna botować

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

jak ja mam wykupioną licencje na 2 kontach i używam bota 22/7 to mam się czego obawiać xD ?

P.S kolega nie wierzy więc muszę się spytać ;p

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

jak ja mam wykupioną licencje na 2 kontach i używam bota 22/7 to mam się czego obawiać xD ?

tak masz sie czego obawiac bo watpie aby bigpoint popieral jakiegokolwiek bota nawet z licencja:) na licencji zarabia kto inny nie bigpoint oni zarabiaja na przelewach wiec nie dziwcie sie jak wam zbanuja konto,ktore lata na bocie z licencja

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhaahahahhaahhaahahahhaahahahahahahahahah

Tego nie rozumiesz chyba... z płatnych botów BigPoint ma zyski!!! :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Jak na kbocie kupiona licencja to nie powinnles sie niczego obawiac pewnie chca po częsci nastraszyć botuserów dadzą dużą ilosc banow i potem znowu bedzie mozna botować

mam licencje na 2 kontach bez gg wiec jak mówisz to nie zwolnie tępa :) :)

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhaahahahhaahhaahahahhaahahahahahahahahah

Tego nie rozumiesz chyba... z płatnych botów BigPoint ma zyski!!! :D

tak oczywiscie ze z botow i dlatego na samo slowo bot odrazu ciebie na forum banuja itp:) pomysl troche chlopie oni sami to probuja wyplenic :) znajdz dowod na to ze jest inaczej i pogadamy

Opublikowano

no skoro tak to dlaczego bany daja? kto normalny ograniczalby sobie zyski? jakby bylo to dla kasy to by wstawili w dzial platnosci kupno bota i tyle a to za admin zrobil bota to mogl sobie zrobic i sam na tym zarabiac niezaleznie od bigpoint:) bo nikt tobie nie zabroni sprzedawac licencji na bota jedyne co moga ci zabronic to uzywac ich:) pozatym poczytaj regulamin gry tam jest dzial o botach

Opublikowano

no bo boty latają na crackach czyli fake id... i dlatego dostają bany!

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Załóżmy, że mają zyski z KBota i IBota. Większość botów jest darmowa, więc niby jak mają z nich czerpać zyski? Nie mogą. Dlatego je banują, aby zmusić graczy do kupna K/Ibota. To chyba byłoby logiczne, jeśli faktycznie coś mają z tych botów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...