Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytaanie]biobot

mirekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja siostra nie lubi gdy cos pobieram i wlanczam. i moje pytanie jest takie czy da sie jakos tak zmininmalizowac biobota zeby byl widoczny tylko na tym pasku rozwijanym??

zbieram -

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Ten program całkowicie zchowa bota (nigdzie nie będzie go widać). Bota można schować przez wciśnięcie ctrl+alt+z, natomiast pokaże się ponownie po wciśnięciu ctrl+alt+x (mogłem się pomylić, dawno go nie używałem)

Program nie ma żadnego okna. Po uruchomieniu od razu używamy skrótów i okno się chowa.

LUB

Program TrayTask - schowa okno programu do traya (po prawej stronie, koło zegara)

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Ten program całkowicie zchowa bota (nigdzie nie będzie go widać). Bota można schować przez wciśnięcie ctrl+alt+z, natomiast pokaże się ponownie po wciśnięciu ctrl+alt+x (mogłem się pomylić, dawno go nie używałem)

Program nie ma żadnego okna. Po uruchomieniu od razu używamy skrótów i okno się chowa.

LUB

Program TrayTask - schowa okno programu do traya (po prawej stronie, koło zegara)

to jest jakies poryte nawet zainstalowac sie nie chce ;/

Edytowane przez mirekxd

zbieram -

Opublikowano

to jest jakies poryte nawet zainstalowac sie nie chce ;/

Poryty to ty jesteś. Kolega daje Ci dobry program a ty mówisz że to poryte. Ja Ci dam jedną radę. Załóż sobie swoje konto użytkownika w systemie bo kto w dzisiejszych czasach dzieli jedno konto na kilka osób. Zero prywatności. Jeżeli siostra będzie chciała korzystać z komputera niech przełączy użytkownika i zaloguje sie na swoje konto. Tobie będzie chodził bot na twoim koncie, a siostra będzie na swoim koncie. Tak ci to wytłumaczylem na ,,chłopski rozum''.

Opublikowano

Ehh, dobra, skoro sam tego nie potrafisz zrozumieć, to napiszę : ten program się nie instaluje. Uruchamiasz ikonkę nic się nie dzieje, a program działa -.-

Jeśli ten Ci nie odpowiada, to użyj TrayTask'a. Ale pewnie dla ciebie on też nie będzie dzialał, więc napiszę: po uruchomieniu TrayTask'a w trayu (obok zegarka) pojawi się ikonka tego programu. Klikasz na nią prawym przyciskiem myszy i wybierasz okno do schowania.

Jeśli nadal nie rozumiesz, to ja ci już nie wytłumaczę, bo prościej nie umiem.

Opublikowano

Ehh, dobra, skoro sam tego nie potrafisz zrozumieć, to napiszę : ten program się nie instaluje. Uruchamiasz ikonkę nic się nie dzieje, a program działa -.-

Jeśli ten Ci nie odpowiada, to użyj TrayTask'a. Ale pewnie dla ciebie on też nie będzie dzialał, więc napiszę: po uruchomieniu TrayTask'a w trayu (obok zegarka) pojawi się ikonka tego programu. Klikasz na nią prawym przyciskiem myszy i wybierasz okno do schowania.

Jeśli nadal nie rozumiesz, to ja ci już nie wytłumaczę, bo prościej nie umiem.

oooo :P thx juz ciala ten 1 :P mogles napsiac ze sie nie instakuje :P. teraz niech sie siostra w dupe pocaluje :D

zbieram -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...