Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Dx11 w Crysis 2!

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Uwaga dnia 27 czerwca do gry został wprowadzony DX11 ! zapraszam do oglądania filmu oraz subskrycji bo autorem filmu są twórcy Crysis 2 równierz zapraszam do dyskusji na temat DX11 w crysis 2. Prosiłbym autora na zmiane nazwy tematu gdyż zapomnialem dodać treści : [dyskusja]Dx11 w Crysis 2!

Edytowane przez zaid
Opublikowano (edytowane)

Wkońcu!!!

Choć ja nie widze żadnej właściwie różnicy :mellow: .Czy ja jestem ślepy??

Porównywałem sobie troche i... nic(znaczy w multi tylko pykam)

Czy zauważyliście jakąś rużnice??

Edytowane przez kooles007
Opublikowano

Ja zauważyłem ale w wydajności :( mój komp niezabardzo daje rade chociaż moim zdaniem nie taki zły ( Radeon HD 5870 , core 2 duo E8400 2x 3ghz, 4gb ddr2 )

Opublikowano

Wiadomo iż Direcxt11 daję lepszą grafikę można sprawdzić na YouTube filmiki porównania pomiędzy Direcxt9 a np 11 to zobaczycie sporą różnicę ale hmmm coś za coś lepsza grafika lepsze wymagania direcxt11 zwiększa wymagania każdej gry :) to jest jedyny minus tego :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Patch znacznie poprawił grafikę w grze polecam obejrzeć ten filmik:

(Tu był link do filmu)

"UWAGA. Zakaz publikowania jakichkolwiek treści związane z reklamą filmów na portalach wychodzących poza MPCforum. Szczegóły znajdziecie w tym temacie."

Edytowane przez Detronix
Opublikowano

tak jak up pisał.

Znacznie poprawił grafikę i się po prostu przyjemniej gra jak dla mnie :P

i fajnie że wkoncu to wprowadzili!

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

witam chciałbym się was koledzy zapytać, czy ten High Resolution Texture Pack zmienia coś bardzo, czy nie szczeólnie bo DX11 patch oczywiscie zainstalowalem juz, jeszcze nei sprawdzalem, ale zastanwiam sie nad tym patchem, bo nei wiem czy warto?

Mam gtx460 1GB i nie wiem czy to jest warte zachodu, bo chyba ten High Resolution Texture Pack może potężnie obciążyć karte i pewnie zmiejszyć ilość fps dość mocno, skoro potrzebuje ten pack karty aż z 768MB pamieci.