Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarnobyl!

PrzemekT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie czy do Czarnobyla można już normalnie podróżować? Chciałbym się tam przejechać i pozwiedzać. Ciekawią mnie takie rzeczy. ;)

Opublikowano

Można tam jeździć ale gdzie byś tego nie wyczytał, wszędzie pisze, że na własną odpowiedzialność ^^.

qsHVsoT.png

Opublikowano

pozwiedzać kurwa? Skażenie nadal jest z tego co wiem i jeszcze jest jeden reaktor który najprawdopodobniej nie został uszkodzony. Jednak to najprawdopodobniej. Ale pojechać tam możesz ale gówno tam znajdziesz. Ludzie tam nie mieszkają tylko pare naście kilometrów od Czarnobylu. Co tu gadać. GOOGLE włącz

sygnanu.jpg

Opublikowano

Chcesz mieć dzieci? :D

W niektóre miejsca można pojechać, w niektórych promieniowanie jest ultrazajebiście mocne :D Np. RedForest tam stracisz dzieci...

Najlepiej zaopatrz się w licznik geigera :P np. takie coś

http://www.envisense.eu/pl/mierniki-promieniowania-dozymetry-geigera-mullera/301-nuclear-radiation-monitor.html

Lub popatrz na mapę promieniowania :D

@upy wyprzedziły mnie mohery jedne!!!!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@Niebieska Erka - hmm. wiesz co to jest marzenie? ty wolisz siedzieć przed kompem i no-lajfic. Ja chcę zobaczyć to na żywo a nie z Filmików itp.

@NupBuster - wiesz może ile taki licznik kosztuje? ; )

Opublikowano

@2up no ale będzie bezpieczniej biegać po czarku :D

76561198014515809.png

Opublikowano

Nadal tam w chuj promieniuje. ;x

Zwiedz sobie Oświęcim.

wiem, że promieniuje. Ludność dopiero będzie mogła tam normalnie żyć w 2055 roku. Oświęcim zwiedziłem. Ciekawi mnie bardzo Czarnobyl.

Opublikowano

@up 1 tysięcy złotych-20 tysięcy, wiem bo sam raz widziałem na żywo :P

76561198014515809.png

Opublikowano

@up 1 tysięcy złotych-20 tysięcy, wiem bo sam raz widziałem na żywo :P

nie rozumiem trochę twojej wypowiedzi? To jak wiecie ile kosztuje ten licznik? :O

Opublikowano

Nie myślałem, że ten licznik będzie taki drogi ( od 500-1000zł ) . Troszkę pieniążków będzie trzeba poświęcić.

@NoAcid - ja bym chciał sam samochodem zwiedzić Czarnobyl, ale wycieczka to nie jest też zły pomysł. B)

Opublikowano

Moja rodzina od strony mamy mieszka 15 km, do granicy z Ukrainą. (Białopole, Chełm)

Nawet zagrożenie tam jest, gdyż dużo dzieci się rodzi z rozszczepem podniebienia, spowodowanego przez Czarnobyl.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

mOŻECIE PRZESTAĆ PIER***

1 W czarnobylu kest bezpeicznie chcesz możesz tam zamieszkac ba sma bym to zchęcia zrobił

2 Jezeli Nie masz zamiru Nocowac w piwnicach szpitala zkladać hełmu strażaka który zginol podczas tamtej akcji i spać w chwytaku to nic ci nie gorzi

3 licznik geigera terra p dostajjesz od organizatora wyprawy

4 masz mozliwosc kupienia terry p za 345 zł

5 Nie jedz z Bispolem robia ostre pranie muzgu sa aletrenatywy np S.Zero

Opublikowano

pod sarkofak można jeździć ? przejść się koło niego, bo najbardziej skażone miejsce to "Czerwony Las"

Może jeszcze chcesz zanurkować w paliwie atomowym -.-?

Pod sam sarkofaG nie można bo tam jest zbyt duże promieniowanie.

RAsfepN.png
Opublikowano

Red Forest niby jest najbardziej napromieniowanym miejscem a koleś sobie tam swobodnie jedzie :D.

Wydaje mi się albo on 3-krotnie przekroczył dawkę śmiertelną? Chyba, że źle to liczę :D.

qsHVsoT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...