Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hax

pandulin1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

między innymi to se może być owca.....wymień po 1 wszystkie opcje a po 2 hack crashuje mi warrocka....nie wiem jak innym ale mi crashuje po 10 minutach

@EDIT

CLOSE TOPIC

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano

nie dziala:(

kur... spamujecie tylko ttymi hackami pewnie ten tez juz byl na tym forum a ty go gdzies odszukales i teraz dales zeby pospamowac (takie jest moje zdanie)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ku**a zrobić haxa nie jest wcale tak trudno bo sam kilka już zrobiłem.....trudniej jest czasami znaleźć adresy żeby go wykonać

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano

no właśnie, to jest samoróbka, a wy nooby od razy "wygrzebałeś go gdzieś z forum"

Działa

ts-poland

Opublikowano

u mnie działa spoko

wk... mnie takie gadanie ze był, że zlechowany, close topic itp - nie podoba się to nie pobierać !

jak się chwalicie ze napisaliście hacka to wstawcie obadamy co jest wasz wart i też popiszemy że zlechowany itp.

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

dyrektor i po huja za przeproszeniem 2 posty o tym że closed topic i że ci gre crashuje .. jak ci crashuje to se kompa kup lepszego ... a oni przynajmniej coś dają a nie tylko posty na closed tobic nabijają żal mi ciebie

jyh.jpg
  • Dodaj nową pozycję...