Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShantalMt2[PL][Hamachi]

Shanahan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co sie dziwicie, ze pada logowanie jak normalnie na serwery hamachi wbija po 15 Osob max., a tutaj wbije naraz 50 Osob ...

Opublikowano

Krótka recenzja/opinia o serwerze

1. Na serwerze są niesamowite lagi. ( Zalecane nie wchodzenie na serwer )

2. Zignorowane postacie takie jak ninja, oraz szaman, mają one mało broni natomiast woj ma 2 magazyny w sklepie.

3. Administracja nie ogarnięta, banują za słowa "pierdziel" lub za bicie się na wolnym, oczywiscie tylko ja dostałem bana,

Ponieważ napisałem że zjadę ich na mpc forum.

4.Client jest do dupy ..

5.Ciekawy 4fun, ale punkty wyżej zniechęcają, max hp 15k, max lud 15 itd..

lownfast

Opublikowano

Paradox poczytaj najpierw regulamin obowiazujacy na serwerze i przestan robiic z siebie ofiare . Panu podziekowalismy za gre, nie potrafisz sie ogarnac i nie czytasz tego co sie na grze do Ciebie pisze . Dowidzenia

Opublikowano

Server wydaj sie spoko .!

WBIJAM .!

Wychowywałem Się W Wałbrzychu Czyli Na Polskim Brooklinie,

Nie Wierzysz Przyjedź, Wyciągniesz Wnioski Jak Przeżyjesz..."

1309466148kot-vs-pies.gif

Opublikowano

Jak na serwer hamachi wszystko ladnie wyglada, zagram dla zabawy;)

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Poprosiłem dajcie packa z nowymi itemami bo mam wolnego neta żeby ściągnąć klienta ale GM powiedział niee do dupy serwer zrobisz coś złego od razu do HA i ona cie poucza (tak ona bo szamanka to HA) nie wolno bić koło npc bo inni robią eq bez sensu serwer pierdole minusa i jebać ten serwer do DUPY !!!!

Jesteś Mądry daj ----

Jesteś Głupi daj ++++

Opublikowano

serwa polecam jak najbardziej

nick: Matios

56237goku+vs+vegeta_2.jpg Dajcie mi co chcecie, bo to jest nieważne.

Sorry, sygnatura coś nie chce działać.

Opublikowano

Poprosiłem dajcie packa z nowymi itemami bo mam wolnego neta żeby ściągnąć klienta ale GM powiedział niee do dupy serwer zrobisz coś złego od razu do HA i ona cie poucza (tak ona bo szamanka to HA) nie wolno bić koło npc bo inni robią eq bez sensu serwer pierdole minusa i jebać ten serwer do DUPY !!!!

Pack to 95% wagi clienta, dobrze że nie wolno bić koło npc, ciebie by nie wkurzało jakby cie zabijali jak eq robisz ???

a5g1sa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...