Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Skradzież itemów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wam przedstawić prosty, a zarazem dobry sposób na kradzież jakiegoś itemku na globalach tudzież prywatnych serwerach.

Na pozór wydaje się on nie co głupi i z naszej perspektywy mało skuteczny ale wiele osób da się nabierać.

Potrzebne:

- 20 wód Young (może być więcej)

- dwa konta na serwerze (najlepiej puste) bo jak dostaniemy bana to będzie klapa.

- cierpliwości.

Legenda:

Kolor zielony to osoba "pożyczająca item".

Kolor czerwony to nasz kozioł ofiarny, czyli jemu chcemy ukraść ten itemek.

KROK 1

1. Robimy byle jaką postać na pierwszym koncie, potem wchodzimy na drugą i robimy to samo. (najlepiej nie takie same nicki)

2. Logujemy się na pierwszą postać.

3. Szukamy jakiegoś nadzianego gracza 30 lv + ponieważ wtedy mają gracze fms'y itp.

4. No i w tym momencie zaczyna się rozmowa.

Postać pierwsza - dialog pierwszy

[Ja] Siema!

[On] Elo

[Ja] Masz może na sprzedaż wody Young?

[On] Nie, a co?

[Ja] A potrzebne mi są, jak będziesz miał to szepniesz? Dam Ci za jedną 40kk.

[On] No spoko. (w tym momencie dodajemy go do znajomych)

10-15 minut później...

5. Logujemy się na drugą postać z tego drugiego konta i przerzucamy na nią te wody Young.

6. Piszemy do tego samego gracza co w punkcie 4.

Postać druga - dialog drugi.

[Ja] Hej :)

[On] Cześć

[Ja] Pokażesz fms/zbroje/riba? (ofiara pokazuje nam dany itemek)

[Ja] Dam Ci za niego 20 wód Young. Są dość dużo warte.(ofiara teraz kojarzy fakty i przypomina mu się że nasza pierwsza postać daje aż 40kk za jedną wode)

[On] Okej, gdzie jesteś?

[Ja] Kowal, m1, ch4. Chodz.

7. Wymieniamy się z nim.

8. Teraz on piszę do tej naszej pierwszej postaci że ma na sprzedaż wody young, a my logamy i tyle.

Oczywiście dialogi i przebieg możecie samemu dobrać, ja tylko podałem motyw.

Sposób może i nie jest najlepszy, i nie miałem tu na celu rozpowszechnianie złodziejstwa, znam ten przykład z życia, ponieważ wczoraj tak ktoś "zrobił w konia" mojego kuzyna. Nie musicie mówić mi że z niego bałwan, bo to wiem. Nie wiem czy przyda się ten mały poradnik, jeżeli nie to proszę o wyrozumiałość i nie nagradzanie mnie warnem/banem tylko usunięciem tematu i jakimś pouczeniem.

@EDIT

Mógłbym prosić o zdjęcie kilku % ? :P

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Temat powinien znaleźć się w dziale Tutoriale, no ale cóż. Znam ten sposób tylko inaczej go wykorzystywałem... wystawiałem sklepik o nazwie: KUPIE BRYŁE ZŁOTA ZA 600 KK, a trochę dalej stawiałem sklepik o nazwie: Bryły Złota i te bryłki po 350 KK.

Ludzie to kupowali, a ja ostro zarabiałem jak jeszcze 1 KKK kosztowało jakieś 35zł.

Opublikowano

@up

Czym polecasz?

Pustymi butelkami nie nabierają się ;d

Bo puste butelki masz u handlarki ^.- Nabieraj czymś czego u niej nie ma np. bodzio

Opublikowano

Bo puste butelki masz u handlarki ^.- Nabieraj czymś czego u niej nie ma np. bodzio

Bodzio niee ; <.Bodzio jest warty z 250kk. Myślę, że roskami można nabierać ^^.

Opublikowano

Nabieraj np. kwiatami bzu albo grzyb tue coś takiego, bo idioci tego nie zbierają.

@TOP znałem ten sposób i robiłem podobnie, np. pisałem z jednej postaci że kupie bodzia za 300kk a z drugiej postaci że sprzedam bodzia za 250kk ludzie się nabierają xD

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Swietny tut mnie tak ktos chcial olosic na s9 a ja w tedy naprawde nie wiedzialem co to jest. Mozeciw mowic ze to daje hp na stale a nie raz lepiej dziala.

Dodaj do tuta

Opublikowano

Ohohohoho Tak robiłem jak jeszcze riby po 500k chodziły :D czyli ponad rok temu :D Tak robilem z kumplem I sie dzielilismy Itemkami :)

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

obeznany gracz nie pójdzie na taki układ ale masz + za trud

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Tut przydatny, przed chwilą na s20 zdobyłem tym sposobem fms+9 śr 9 (zawsze coś :P), tylko zrobiłem to nie z wodami young, ale z białymi i czerwonymi rosami (wziąłem te najgorsze).

Łap +

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

"skradzież itemów" ? Dla mnie to jej tut jak zrobić kogoś w konia i wymienić śmieć za item ! Nie widze tutaj kradzieży :P

Opublikowano

To jest zajebiste ! dzis wkreciles kolesia 78 lvl wystawilem stalke +4 ninjy za 600kk i drugi sklep ze kupie za 1kkk i dal mi za nia zelka +9 (950kk) :D jak o mnie zapomna to znowu pokombinuje :D

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt