Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Dziś nadszedł czas mojego unbana na metin2.pl za KamerModa (bodajże o 21/22 dostane unban) i mam do was pytanie czy za automatycznego bana z lagów na miesiąc przez system zabierają mi wszystkie itemy/eq/kase?

Bo właśnie coś takiego obiło mi się o uszy ale nie jestem pewien.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Jesteś pewien? Bo to że zabierają to słyszałem tu na MPCForum :D

Mówili też że mogę nie dostać tego unbana, jak napisze odwołanie to powinni odbanować no nie?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Mi kiedyś dali bana na bardzo krótko kilka dni albo nawet godzin.Choć nie jestem pewien ale może nawet go nie było.Ale po prostu złamali moje pasy i kod do depo.I zabrali cała kasę i sztabki.Wiem że to team bo drogie KU i inne drogie itemy zastawili.

Opublikowano

Mi kiedyś dali bana na bardzo krótko kilka dni albo nawet godzin.Choć nie jestem pewien ale może nawet go nie było.Ale po prostu złamali moje pasy i kod do depo.I zabrali cała kasę i sztabki.Wiem że to team bo drogie KU i inne drogie itemy zastawili.

Oni nie muszą tego łamać bo mają to w bazie danych. A jeśli już mieliby wziąć bo wzięliby pewnie wszystko. Po za tym na kilka dni to tylko za wulgaryzmy, więc coś kręcisz.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Ja z doświadczenia wiem, że zabierają Ci wszystko z konta jak dostaniesz bana na 21 lat, lecz jeśli ban na miesiąc to wszystko zostaje na koncie... możliwe, że zabiorą YANG, ale szanse są nikłe.

Opublikowano

Nic nie zabieraja ;> . To sa zwykle plotki , bajki starych dziejów;D . Team nie ma dostepu do haseł -.- . Sa zakodowane .

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

@daronian a jak się dostanie bana pernamentnego to odbanowują kiedyś?:D

@Top nie ma szans aby Ci zabrali

@kubusrlz123 śmieszny jesteś oni mają w bazie wszystkie nasze id i hasła e-maile a więc.... nie opowiadaj głupot

1356721310-U739101.png

Opublikowano

nic nie zabieraja!.. plotki takie.. ile razy mialem bana na pl`u .. na rok raz dostalem i co po roku? guzik.. wszystko jest ..

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Ja już miałem z 3x bana na pl w tym 2 na miesiąc i jakoś nic ni nie zabrano sciema pewnie :P

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano
Ja z doświadczenia wiem, że zabierają Ci wszystko z konta jak dostaniesz bana na 21 lat, lecz jeśli ban na miesiąc to wszystko zostaje na koncie... możliwe, że zabiorą YANG, ale szanse są nikłe.

Czekałes 21 lat i sprawdziłes ? ;d

Opublikowano

Nic nie zabieraja ;> . To sa zwykle plotki , bajki starych dziejów;D . Team nie ma dostepu do haseł -.- . Sa zakodowane .

Team ma dostep do haseł ; o

Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj!

Nie zabiorą ci eq.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...