Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion International 2.5 !

vicher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mozna launchera scaignac? ten server bedzie od nowa? jakas czystka postaci czy cos w tym stylu?? jesli ktos ma wiecej info to prosze o kontakt na gg 5954072 , bo jesli faktycznie jest to nowy server to koncze automatycznie granie na infinite aion

Opublikowano

tez gram na Infinite po stronie asmo :) i wlasnie szukam nowego serwera.

to zapowiada sie cudownie jesli to prawda,dowiadujcie sie

Opublikowano

szkoda ze przesunęli start z 30 czerwca :/ ale trudno czekamy dalej już są finalne testy i powinien na dniach ruszyć

Opublikowano

Forum AionInternational szwankuje,moze do konca roku uruchomia.Poki co minusa ma.Lepszy od Infinite jest AionWorld.Tam praktycznie wszystkie questy dzialaja,jest gameguard no i niema tylu cziterow.

Opublikowano

no zgodzę się z tym ze Aionworld jest lepszy jak na razie od jakiego kol wiek serwera tylko akurat w moim przypadku znudziło mi się granie ze 150 liczbą online dlatego czekam na tego Aioninternational a jak nie wypali to pójdę raczej na offa albo poczekam na TERE.

Opublikowano

150 online na serwer ktory wystartowal w piatek to nie jest zle ,codziennie nowi dochodza,all kampanie dzialaja ,codzienne questy itd wbijac na asmo -Oracion Seis -polski legion , po elyo jest Witchers jak ktos nie lubi asmo^^

Opublikowano

Wystartował ale co z tego ? to jest nie ferr ze strony GM-ów dali nam graczom którzy grali przed wipe jakieś punkty TOLL za które można sobie kopic hp poty stroje a już nie wspomnę o enchantach 80+ to skoro ja mam tam 20 kont to tych punktów mi nie zabraknie a nowi gracze się muszą męczyć i dostawaj w dupę od graczy którzy mają wszystko poenchantowane na +15 to było złe posuniecie od strony GM-ów.

Opublikowano

Dużo tam ludzi gra ? bo chce sie przenieść z infinity ?

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

okolo 400 wczoraj tam wszedlem to byl caly search po elyo (niestety-wole asmo ale po elo wiecej znajomych) world nie wypalil za duzo bugow ,tu nawet bleand leap prawidlowo dziala tzn geodata dziala poprawnie no i jak na razie nie spotkalem sie z zadnym zbugowanym questem

Opublikowano

Jak tam wrażenia na serwerze? bo jak dla mnie to rewelacja xD i zapraszam do Legionu LEŚNE LICHO po stronie Elyos. jak by co to pm. do Vicherek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie mam problem, ściągam aiona i chcę pograć na tym oto serwerze, co zrobić gdy zapewne ściągnie mi 2.6 a serw jest 2.5, wszystko będzie działać?

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...