Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CRACK KBOT

deco97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KING botuser:))

PATRIOCK NAPISZ MI NA GG TO CI ZROBIE WP

crack niestety nie działa:/ ciągle mam checking licence , po jakimś czasie się wyłącza okienko i dalej mam panel logowania i tak w kółko..

na gg napisałem:P wczoraj już poszedłem spać bo mi się nawet na bitki lecieć nie chciało już:)

Opublikowano

Dobra powiem tyle mi tez nie działa :( Ale powiem tez ze jak sie nie zrobi wg. instrukcji za 1 razem lub zle to nie bedzie działać

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Witam mam pytanie czy gdy latałem na licencji darmowej i ta licencja mi wygasła mogę latać na tym cracku ?

bo gdy się loguje to wyskakuje mi że licencja wygasła :(

Czy na Ibota ten crack też zadziała ?

bo z tego co wiem to są cracki działające na te 2 programy .

Opublikowano

z kBotem jest o tyle dziwna sprawa że mi działa cały za darmo nawet bez cracka... i nie wiem jak to zrobiłem ^^

Fart ^^

A co do tematu, jeśli chcecie cracka to nie piszczcie do deco, tylko looknijcie na niemieckie forum :D Tam jest ;)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano
Chciałbym przedstawić wam bardzo istotną informację. Pewnie ten temat zostanie usunięty, a ja dostanę bana ale mam nadzieję, że ujrzy to jak najwięcej osób, i że przekażecie to graczom dalej.

Uzyskałem informację, że BigPoint jest powiązany z twórcą kBota oraz kerkavy niezapisaną umową (czy jak to inaczej można nazwać). Chodzi o to, że BigPoint pobiera od twórcy tych programów część zysków w zamian za to, że osoby, które wykupiły licencję na te programy NIE DOSTANĄ BANA! Oficjalni resellerzy tych programów (przypomnę - bot kBot [pochodna IBota] oraz dodatek kerkava [namierza statki i widzi niewidki]) nie wypowiadają sięan ten teamt (nie mówią ani tak, ani nie), a samą informację dostałem od osoby, która jest spokrewniona z jednym z adminów tej gry. Nie pisałbym tutaj oczywiście bez dowodów. Sam twórca programów twierdzi, że 'podaruje' 100€ temu, kto dostanie bana za używanie jego programów po ich wcześniejszym wykupieniu. Ponadto NIGDY nie słyszałem o przypadku zbanowania za używanie wymienionych wcześniej programów (a w świecie botów, skryptów i programów do DarkOrbit siedzę bardzo długo). To wszystko składa się w coś, co nie powinno mieć miejsca. BigPoint za bardzo 'leci' na pieniądze, co mam nadzieję doprowadzi go do upadku.

To tyle, co chciałem powiedzieć. Proponuję żebyście skopiowali to, co tutaj napisałem i przesyłali sobie dalej i dalej (przez TS, gg, Skype czy czego tam używacie). Niech BigPoint wie, że wpadł głęboko.

Mam nadzieję, że teraz już wiecie dlaczego wielu graczy, którzy używają boty, nadal są na mapach, gdy już dawno powinni dostać bany.

Pozdrawiam

jest to cytat tego co puściłem na polskim forum darkorbit (oczywiście usunęli temat a konto na forum dostało bana)

to chyba oczywiste że każdy bot jest wykryty (równieź kBot i IBot) ale nie każdy dostanie za niego bana (tak jak to przedstawiłem w cytacie)

to są fakty, którym nie da się zaprzeczyć

Opublikowano

jest to cytat tego co puściłem na polskim forum darkorbit (oczywiście usunęli temat a konto na forum dostało bana)

to chyba oczywiste że każdy bot jest wykryty (równieź kBot i IBot) ale nie każdy dostanie za niego bana (tak jak to przedstawiłem w cytacie)

to są fakty, którym nie da się zaprzeczyć

I co teraz?

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...