Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum "nie do tego"...

wjatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noi wlasnie dlatego Mounthains zamyka te tematy,czasem my spamujemy lub zaczynaja sie glupie falmewary.

Jesli chcemy by administracja traktowala nas powaznie ogarnijcie sie troche.

Prosze...

sstwc.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

He. Juz rozumiem.

Autor napisał do mnie pw z pytaniem czy będzie tu jakiś kidmod. Zapewne chcial pisać aplikację, ale ja mu odmówiłem. Rozumiem, że jakaś zemsta? ; ).

Dodatkowo nie będę zmieniał opisów działu.

Netrodal@ To, że to są pogaduszki, to jakiś stopień kultury musi być. Wypowiedzi nie na temat, offtopy, spamy na 100% będą karane.

I założyciel tematu ma już sprawę w sądzie. Czekaj na listonosza !!!

Ironia? Że się martwię o samego siebie gdyż żadne metody na Was nie działają? Nie można Wam przemowić do rozsądku, że nie lubię bawić się z Wami?

Mou znowu zjebał

Tak to prawda, pogaduszki są do spamu, offtopu, whatever. Widzicie tu gdzieś regulamin ?

To po co zamykał ?

To, że nie ma tutaj regulaminu lokalnego, to nie oznacza że nie ma tutaj wcale regulaminu. Otóż przypominam Ci mój drogi buntowniku o tym, że nadal tutaj panuje regulamin globalny MPCforum. Nawet pomogę Ci go znaleźć, żebyś się nie spocił:

Dodatkowo jeżeli chodzi o rangę Elite. Fifolski poprosił nas o moderację przez niego tego forum. Jako, że mamy do niego niesamowicie wielkie zaufanie zgodziliśmy się. Przypominam, że on nie jest moderatorem i wpadnie kiedy chce pomóc nam. Teraz ma sprawy zyciowe. Nie jest wstanie wbić na MPC.

@2UP lizu lizu ?

Jak powiedzialem było juz w pizdu takich tematow i problem jest i bedzie nadal

Dziwna logika. Naprawde. Uważasz, że gdy inna osoba myśli w przeciwną stronę, to jest lizodupstwo?

Na koniec. Jest 8:00 rano a ja ledwo żyję. Sorry za składnię w tym poście. MPC jest głównie związane z grami MMO. Działy innej kategorii to projekty poboczne. Uważam, że tematy "Jak schudnąć" Nie sa na miejscu, gdyż są o wiele lepsze fora do takich spraw. Na prawdę warto wpisać w google, zamiast nabijać sobie posty. Dodatkowo nie dawałem warnów autorowi za takowy temat. Po prostu zamykałem.

Pzdr ; )

PS@ Jak można z Wami rozmawiać, skoro w temacie już zaczyna się spam i flamewar? przegladamforum@ To chyba mateq co? :D. I nie. Nie mam zamiaru banować.

Gość Mounthains
Opublikowano

@Mounthains

Nie martw się, Mateq siedzi tu od 2007, tak możesz jebnąć warna.

Już Ci mówiłem, że mam wyjebane. Nie płacą mi za to, a i tak się Ciebie nie pozbędę więc to mija się z celem.

Opublikowano

Tak, to była ironia ;)

Ale na przykład. Wrócmy do tematu z chudnięciem. Jezeli jakiś user mpc, byłby na tyle mądry, i zaraz po napisaniu owego tematu, odesłał by go prawidłowego forum, i napisał by 'podaje link żeby nie było spamu w temacie' ,dostałby warna ?

Gość Mounthains
Opublikowano

Tak, to była ironia ;)

Ale na przykład. Wrócmy do tematu z chudnięciem. Jezeli jakiś user mpc, byłby na tyle mądry, i zaraz po napisaniu owego tematu, odesłał by go prawidłowego forum, i napisał by 'podaje link żeby nie było spamu w temacie' ,dostałby warna ?

Mimo, że nie pozwalamy na linki wyjściowe z MPC, możesz mu wysłac pw. Sam tak robiłem ; )

PS@ Żebyście nie uznali, że Was olewam to mnie nie będzie przez jakiś czas. Będę popołudniu

Gość Mounthains
Opublikowano

Tak samo sadze : ) nie zdziwie sie jak kazdy dostanie po 5% : D

Bardzo śmieszne.

Skoro nie potraficie rozmawiać ze mną to czego wy chcecie?

Opublikowano

Nie myślalłem że Mou bedzie chciał to załatwić pokojowo xDAle Zróbcie nabór do pogaudszek...Bedziesz miał mniej roboty a ja radoche jak sie dostane xD

Opublikowano

Mi też sie w NIEKTÓRYCH sytuacjach nie podoba zamykanie tematów ale ogarnijcie się troche. Bo Mounthains coś tu przynajmniej robi bez niego to byłby tu sam spam i nic więcej . A i tak wiele tematów jest całkowicie bez sensu.

sygnalolek1ss2.png

wygram98.png

Zbieram +

Ktoś cię wkurza? Kliknij na guzik http://maselko.net/guziki/niechginie

Gość Mounthains
Opublikowano

No wiesz co Mou, Mateq jest tu. :<

Łe. Nie trafiłem.

Top@ To czego tak wgl chcecie hm?

Gość Mounthains
Opublikowano

Zeby byl nabór i tkos sie tym zajął porządnie np. Ja zajżyj do aplikacji wczoraj czy tam przedwczoraj napisałem:<

Niestety nie mogę podjąć decyzji sam. Muszę pogadać z innymi na ten temat. Ogólnie Global Moderatorzy powinni tu ogarniać.

Opublikowano

Niestety nie mogę podjąć decyzji sam. Muszę pogadać z innymi na ten temat. Ogólnie Global Moderatorzy powinni tu ogarniać.

Rzadko widze ,żeby tu ktoś wielce zagląda, a Fifolskiego to już wcale nie widze myślę ,że to dobry pomysł, aby składać aplikacje na kid w pogaduszkach ; )

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano
@up jestem tu od 2009 ale dostałem bana na wcześniejszym koncie;p

No to się tym bardziej nie nadajesz :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość Mounthains
Opublikowano

Ok. Skoro już widzę prywatne rozmowy i odchodzenie od tematu nie mam co go trzymac dłużej i go zamknę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...