Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Masowe dlvl i bany za powerlvl.

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chejo dzisiaj wlazłem se wieczorkiem na wr i pisze do kompli prawie wszyscy maja dlvl juz nie mowiac o banach za opk na habor ida teraz gralem oczywiscie ja na gm warning to wylazłem jak admin wbił ale 15osób z rooma dostała dlvl takze niepolecam teraz tam grac a jesli juz to z gm warning

ps to wszystko dzisiaj zrobił admin rage

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dzięki za info. A właśnie miałem zostawić na Harbor ida. Masz +

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Dzięki za info. Ja tam na opk nie chodzę ale i tak dzięki. Leci -. xD

iluminarix_8_1.png

ZBIERAM - !!!

Kto może zrobić mi fajną sygne niech mi napisze na PW pls xD

Opublikowano

Ten Rage to najgorszy z tych wszystkich adminów tam jest... Inni tylko usuwali rooma , ale teraz tylko ta szma*a wbija i nie da pograć.Dlatego też nie polecam tam grać.

x

Opublikowano

No i bardzo dobrze. Niech dali banują tych co nie umieją normalnie grac tylko muszą nabijać i hackować.

Może kiedyś nauczą się grać normalnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten Rage to najgorszy z tych wszystkich adminów tam jest... Inni tylko usuwali rooma , ale teraz tylko ta szma*a wbija i nie da pograć.Dlatego też nie polecam tam grać.

Nazywasz OPKowanie: "graniem"? To po co Ty grasz w tą grę? Nawet jak nabijesz 70 Level na OPK, to i tak wraz z Levelem nie urosną Ci umiejętności. Żałosne.

Opublikowano

Moim zdaniem jak nie potrafią walczyć z hackerami ( inni potrafią, np. CoD jest 100 razy bardziej popularny i hackerzy są wyjątkowo rzadcy i od razu wywala ich pb ) to niech zrobią serwery dla hackerów i niech hackerzy grają sobie nawzajem zabijali. Tyle że kille by się nie liczyły i hackowanie poza tymi roomami byłoby równoznaczne z banem na IP ;)

Szalone, ale jak ich nie stać na informatyków?

Opublikowano

Admin ma w obowiązkach utrzymanie stabilności gry na jak najwyższym poziomie między innymi poprzez banowanie cheaterów i powerlevelerów. Czyli, że jeśli najlepiej wypełnia swoje obowiązki i dba o to aby dało się w to grać to jest najgorszym adminem? gg

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

Ale wy jestescie madrzy... Pobierzcie cheata z GM Warning i ustawcie na Crash. Jak admin wbije na rooma od razu warrock sie crashuje i nei bedziecie mieli Bana.

1167899344.png

Mam najlepszego neta, Pozdro !

Opublikowano

Wystarczy GM Message i jak Admin wbije to na środku ekranu na czerwono będzie jak się nazywa ten admin jak wbije i jaki IP ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Wystarczy GM Message i jak Admin wbije to na środku ekranu na czerwono będzie jak się nazywa ten admin jak wbije i jaki IP ;)

Tak, ale jak ktos odchodzi od kompa albo zostawia na noc to nic nie pomoze....

1167899344.png

Mam najlepszego neta, Pozdro !

Opublikowano

Eee najlepiej to jest nie cheatować i tyle :D no bocenie jeszcze przejdzie bo nie każdego stać na np. bronie z marketplace.

Ja osobiście nie polecam granie na cheatach bo to tylko psuje grę innym i po pewnym czasie też sobie. Grałem i wiem :D później to mi tylko retio spadało bo tak słabo bez cheatów grałem.

snikersproject1.png
Bywalec
Opublikowano

Co wy macie do tego, że admin banuje tych OPK`erów i innych cheterów po prostu wykonuje swoją pracę .....

A hackowanie i tak jest bez sęsu bo czy prędzej czy później i tak dostaniesz za to bana jak grać bez hacka nie potrafisz i nabijać lv bez wspomagaczy.

POZDRO :P

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

OMG.... Właśnie dostałem bana za opk na zombie na konto 28 lv miałem pro eq na koncie był jeszcze bronz na 10 dni, 544 g1, wydałem na nie trochę kasy, słyszałem, ze za 1 razem dostaje się bana na 14 dni to prawda?? Czy mogę już żegnać się z kontem na zawsze?

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

@UP

Tylko, jak ja widzę cheater`a, to ja również włączam cheat i idę do przeciwnej drużyny, żeby było po równo.

I ja też miałbym dostać bana?

Za to, że próbuje wyrównać szansę?

(oczywiście najpierw prosimy o vote kick, ale oczywiście, nie dają vote kick, bo noobki, się podniecają bo wygrywają)

Opublikowano

@UP

Tylko, jak ja widzę cheater`a, to ja również włączam cheat i idę do przeciwnej drużyny, żeby było po równo.

I ja też miałbym dostać bana?

Za to, że próbuje wyrównać szansę?

(oczywiście najpierw prosimy o vote kick, ale oczywiście, nie dają vote kick, bo noobki, się podniecają bo wygrywają)

To wyjdź z rooma.

Opublikowano

tak dostaniesz bana za uzywanie hackow -,-

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nierozumię ttylko jednego , dlaczego nie zrobia płatnej tej gierki nawet za 50 zł. Tym sposobem gość który hakuje dostaje bana , za następne konto musi ponownie zapłacić 50 zł. i tak do znudzenia sie lub wyczrpania zasobów finansowych takiego delikwenta.A my mielibyśmy spokoj i miło bylo by pograć.No ale cóż widac podoba sie K2 taka zabawa w kotka i myszke z dziećmi bez talentu - szkoda.

f5eea1e979090638.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...