Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idiota dostał serie - i juz - zbiera xD noob

Dziecko....nie wiem co Ci zrobiłem ale możesz pisać co chcesz mi to rybka :) Pozdrawiam

p.s. Dal twojej wiadomości zawsze zbierałem minusy...teraz mam ich więcej dzięki napisowi w sygnaturze.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dziecko....nie wiem co Ci zrobiłem ale możesz pisać co chcesz mi to rybka :) Pozdrawiam

p.s. Dal twojej wiadomości zawsze zbierałem minusy...teraz mam ich więcej dzięki napisowi w sygnaturze.

masz avatar od matka kurwo spierdalaj lamusie !

Opublikowano
masz avatar od matka kurwo spierdalaj lamusie !

Sam spierdalaj skądś przylazł.

---------------------------------------------------------------------------------------------

idiota dostał serie - i juz - zbiera xD noob

Co on ci zrobił , że tak do niego pyskujesz ?

Opublikowano

Proszę wszystkich o nie pisanie postów w tym temacie ... robimy w ten sposób kolesiowi frajdę z tego że się tu udzielamy.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Proszę wszystkich o nie pisanie postów w tym temacie ... robimy w ten sposób kolesiowi frajdę z tego że się tu udzielamy.

Kombass wypierdala* ciot* niedojeban*

Opublikowano

Kombass wypierdala* ciot* niedojeban*

Zgadzam się z tobą a co do tematu to nie karmmy trolla jakim bez wątpienia jest osoba która założyła ten temat.

Opublikowano

Powiem tyle piszesz że nie karmy trolla a tym postem karmisz ... Pozatym jeszcze dolewasz oliwy do ognia bo denerwujesz kombasa mogłeś zoostawic to bez milczenia . Sory ze tu napisałem ale naprawde musiałem bo bedzie wiecej takich glupich wyzwisk .

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Powiem tyle piszesz że nie karmy trolla a tym postem karmisz ... Pozatym jeszcze dolewasz oliwy do ognia bo denerwujesz kombasa mogłeś zoostawic to bez milczenia . Sory ze tu napisałem ale naprawde musiałem bo bedzie wiecej takich glupich wyzwisk .

Zostawiłem to bez milczenia :)

Opublikowano

Kurwa to nie minecraft zostawcie ten temat i nie odkopujcie.

Niech se zdechnie na ostatniej stronie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...