Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. To mój pierwszy post. Map problem z grą 4story, a więc potrzebuje hacka do tej gry lub pomoc w ogarnięciu cheat engine. Jestem zdesperowany bo zostałem obrobiony z konta 30lvl (wiem że mały, ale dopiero zaczynam) i 2g. Nie potrzebne mi jakieś sztuczki na latanie i bieganie, chodzi mi o zabicie na strzała lub różne mikstury (ekstrakt dalszego istnienia itp.:). Proszę nie mówcie mi że google nie gryzie i że nie szukałem na forum. Owszem pobierałem i nic nie działa.

MOJE PARAMETRY SYSTEMU I 4story:

System:32 bit (windows xp proffesional)

Gra: Wersja Polska.Patch:3.5

Będę bardzo wdzięczny chodzi mi tylko o odrobienie straconej kasy.

GG:34997397

Z cheat engine nie bawiłem się więc jak w ŁATWY sposób zrobić pare przydatnych rzeczy.

TYLKO 4STORY

Opublikowano

Siema. To mój pierwszy post. Map problem z grą 4story, a więc potrzebuje hacka do tej gry lub pomoc w ogarnięciu cheat engine. Jestem zdesperowany bo zostałem obrobiony z konta 30lvl (wiem że mały, ale dopiero zaczynam) i 2g. Nie potrzebne mi jakieś sztuczki na latanie i bieganie, chodzi mi o zabicie na strzała lub różne mikstury (ekstrakt dalszego istnienia itp.:). Proszę nie mówcie mi że google nie gryzie i że nie szukałem na forum. Owszem pobierałem i nic nie działa.

MOJE PARAMETRY SYSTEMU I 4story:

System:32 bit (windows xp proffesional)

Gra: Wersja Polska.Patch:3.5

Będę bardzo wdzięczny chodzi mi tylko o odrobienie straconej kasy.

GG:34997397

Z cheat engine nie bawiłem się więc jak w ŁATWY sposób zrobić pare przydatnych rzeczy.

Niedziała cheatengine ani zadny hak.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Niestety, ale teraz nie ma hacków, cheat engine nie działa.

Teraz tylko możesz albo nową postać, albo próbować coś zarobić.

Ja sam wbiłem 30 lvl w 5 dni.( ale ja jestem graczem z krwi i kości, a raczej no-lifem :D )

Nic.

Opublikowano

Kid

Skoro 2 osoby już wyjaśniły to możesz zamknąć temat ;)

A jak bedzie osoba chciala otworzyć napisze dociebie.

Ha ha powiedziała osoba która zawsze 2 raz wyjaśnia

Co do odrobienia Gold wcale nie potrzebujesz hacka codziennie dostaje się żeczy z is np zadanie x 1.5 za takie coś możesz 1 g wziąsć albo runy połączenia też są drogie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...