Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CRACK IBOT :)

deco97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

EDIT Sory usuwam moze tylko mi usuną temat beda tak dobrzy i nie dadzą % :( PS. dalem link do tematu który istnieje na forum w innym dziale

Edytowane przez deco97

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Piractwo jest zabronione, wiec rozpowszechnianie crackow jest karalne % na tym forum.

Opublikowano

Piractwo jest zabronione, wiec rozpowszechnianie crackow jest karalne % na tym forum.

Wielce przepisowi się nagle zrobiliście, może w ogóle wypierdalacie na to swoje ukryte forum i nie piszcie nic tu, bo mnie krew zalewa.

Opublikowano

Wielce przepisowi się nagle zrobiliście, może w ogóle wypierdalacie na to swoje ukryte forum i nie piszcie nic tu, bo mnie krew zalewa.

Radzę Ci przeczytać to: >>klik<< a później nas odsyłaj do podziemia.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Oj tam, oj tam, nie bulwersujcie się :)

Pisałem z deco i ten crack jest do 3.0.0, czyli już nieaktualny, pisze to żeby wam ślina nie ciekła i żebyście sie nie zesrali :rolleyes:

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Oj tam, oj tam, nie bulwersujcie się :)

Pisałem z deco i ten crack jest do 3.0.0, czyli już nieaktualny, pisze to żeby wam ślina nie ciekła i żebyście sie nie zesrali :rolleyes:

mnie mało interesuje ten crack ( mam wykupione parę kbot'ow) mnie tylko denerwuje to zrobiliście sobie prywatne forum to nie podsycajcie tutaj atmosfery pisząc głupie posty ( zamknijcie się tam i tyle). Swoja droga rozumiem was trochę jeżeli chodzi o to ukryte forum bo tych spamerów się narobiło od cholery.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...