Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym was zapytać o serwery dedykowane. A mianowicie:

1) Jaką stronę polecacie (żeby była specjalnie stworzona dla minecrafta i by była tania)

2) Żeby łatwo ją było obsługiwać i wgrywać pluginy

3) Żeby można było płacić smsem.

Dzięki z góry ;]

Opublikowano

Popularne strony to takie jak np. craftserve. Czy łatwo się wgrywa to nie wiem ale myślę, że jest w miare tanio. Zależy to też od tego czy chcesz vps czy dedyka oraz na ile slotów itp. ;]

Opublikowano

Myślę, że będzie Ci ciężko znaleźć coś taniej. 25 za te parametry to i tak niska cena, a jak płacisz smsem to weź pod uwagę, że sprzedawca nie dostaje 100% tego co Ty wydasz.

linki zewn.

Opublikowano

Też o nim myślałem, ale tak jak powiedziałeś często są z nim problemy... No ale w sumie dla mnie i kolegi bez pluginów może wystarczy, co ;P ?

Opublikowano

@up na tym hoście co podałeś jest brak wolnych miejsc na rejestracje. Wszystko jest zajęte. a pozaatym nie jest tam podany internet no i sprzęt na którym stoi serwer.

Jak 2 osoby po co dedyk ? Na hamachi spokojnie można grać bez lagów. Ostatnio zrobiłem wojne 6 osób z potworami na sdk gun's mod. Nie było ani 1 laga ;]

Ogólnie polecam hamachi, a jak chcesz dedyka to z craftserve

Opublikowano

Slotex.pl polecam!

Więc tak na slotexie, jest brak dostępu do ftp, nie można nic robić. Przez panel możemy zainstalować 5 pluginów , World Edit , Lwc, WorldGuard, MyWarp, i MyHome. Wystarczy poprosić administracje o zainstalowanie paczki plików i oni to zrobią, przez panel możemy dodawać do whitelisty, banować graczy oraz dodawać operatora, i gdy mamy np. plugin permissionsplus, i mamy operatora możemy dać rangę itd.

Opublikowano

Ja polecam ci pukawke. (link mam w sygnaturze) .

Niskie pingi, możliwość zainstalowania podstawowych pluginów z poziomu strony, fachowa pomoc, jak dasz im linka wgrają za ciebie paczke z pluginami itp.

Można płacić sms'em ale po co skoro operator pobiera 40 % kwoty.

hylJF.png