Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lunaris-Online [FR]

Cyqs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reload Nie da się zrobić moda

madziulka111na star 6 lvl i eq na 1 lvl +9 buty wiatru czerwone niebieski i zielone buty ,przywołanie kamienia na niski lvl,buty wiatru

EDIT: Kupie mietka na 135 lvl

Opublikowano

Sluchajcie, mam jakies itemki do wymiany za pierscienie expa 1h.

1.Bron na 175 dla woja.

KD Potwora +9,+8.

KD Smierci+9

Srednie 44%

7 bonow

2.Bron na 175 dla woja.

KD Woja+9,+8

Penetra+9

UM 13%

20% ludzie

7 bonow.

3. Bron na 200lvl dla woja

Kd sury i ninjy+9

4. Łuk 120lvl

5.

Zbroja dla ninjy 150lvl

Dla woja,ninjy, sury na 135

szamana i ninjy na 120.

Itemy moge dac za pierscienie expa, lub sure/szamana 170lvl

GG:4667992

Opublikowano

Wie ktoś może gdzie jest ,,Poudre de cle" Item do mapki z bossami???

I nowe perły do np zbroji na 225lv?

I przy okazji potrzebuje EQ dla sury 175++

Gram w Jinno nick: Seksualny

Założyciel gildii PolishTeam (61osóB);p hehe

Opublikowano

Wie ktoś może gdzie jest ,,Poudre de cle" Item do mapki z bossami???I nowe perły do np zbroji na 225lv?I przy okazji potrzebuje EQ dla sury 175++Gram w Jinno nick: SeksualnyZałożyciel gildii PolishTeam (61osóB);p hehe

Tutaj nie trzeba Poudre de cle taki item na mapkę 225 lvl.

Wystarczy, że kupisz taki klucz za 550 kk u handlary i możesz na mapkę 225 lvl. ; )

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Perły do EQ na 225 można nabyć jedynie przez ItemShop ;) Z tego co się orientuje sms za 23zl daje nam 1500 monet , a 1 perła kosztuje 250 .

No ewentualnie można kupić od kogoś ale rzadko sprzedają.

Liczę na plusika :D

sygn23a2.jpg
Opublikowano

Avent - ty jesteś du*ny, perly m,ozna zdobyc przez is,kupic od kogos, lub dropic na mapce 255 ;]

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

A wie ktoś skąd wziąć ulepszacze do broni 25lv (Epee Dyonisos du Mal)?

POtrzebne:

Joyou Dionysos Jaune x 01

Joyou Dionysos Rouge x 01

To też dropi z tego Dionisosa???

Opublikowano

Perły do EQ na 225 można nabyć jedynie przez ItemShop ;) Z tego co się orientuje sms za 23zl daje nam 1500 monet , a 1 perła kosztuje 250 . No ewentualnie można kupić od kogoś ale rzadko sprzedają.Liczę na plusika :D

Te nowe perły dropią z metków na 255 lvl mapce, z bossa 235 na mapce 225, ktoś sprzeda lub IS. ; ].

Pomogłam? Daj minusa.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Wie ktoś co ile respi się Dionisos??

Dionizos respi się co 15 min, ale możesz zmieniać ch1 i ch2, może akurat ci się przytrafi szczęście.

egrq.png

Opublikowano

@@Kurciukulj : Sam jesteś durny. Pare osób mi tak powiedziało więc byłam pewna że to prawda także ogarnij się i uważaj na słowa .

sygn23a2.jpg
Opublikowano

Jest jakaś broń 135+ dla sury, która ma średnie?

Bo wybonowałem i zrobiłem broń na 135 a z tej na 50lvl ze średnimi wale więcej xD

Przeniesie mnie ktoś na mapkę 175 na kamer modzie? Nie wiem kto wbił w tych męczarniach 170-175 na tej mapce od 135, leci mi 1% za metka+spoty...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Da się jakoś skrócić droge do Dionizosa? Bo jak się go rozwali to gdzieś loga..I od nowa trzeba:(

I jak sie dostać na MAP BOSS?? 3 opcja u teleportera...

NIby jakiś proszek trzeba czy coś....

Opublikowano

Da się jakoś skrócić droge do Dionizosa? Bo jak się go rozwali to gdzieś loga..I od nowa trzeba:( I jak sie dostać na MAP BOSS?? 3 opcja u teleportera...NIby jakiś proszek trzeba czy coś....

Jeden z prostych sposobów..

Zrób 2 postać odmienna płeć i robisz ślub.

Potem idziesz na koniec piętro tzw "Dionizos" i tam bijesz 1 postacią, a 2 postać będzie tylko tam czekała. ;]

egrq.png

Opublikowano

Z kąd wziąć eq na 140 albo coś koło tego?

Z bossa na mapce 135.

Dropi z niego szkata, a z szkaty eq na 120/135/150 lvl . ;x

egrq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...