Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nu-Metal vs Hip-Hop .

Oceńcie jaki typ muzyki jest lepszy.  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ muzyki oraz zespó? lepszy?

• Nu-metal . Linkin Park
      6
    • Hip-Hop S?o?
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani to, ani to. Ale jak już musisz wybrać to Linkin Park z czasów Meteory i Hybrid Theory.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nu-metal jest lepszy bo w nim przynajmniej śpiewają a nie mówią do rytmu.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Linkin Park RLZ.

HH . Dolem ;)

Japa. Myślisz,że jak dodasz sobie sygnaturkę z Linkin Park to będziesz fajny? Pewnie znasz tylko kilka kawałków.

Nie obrażaj mi tu HH cipo.

@topic:

Ogólnie to wolę HH niż jakiś nu-metalu,ale z tej ankiety nic nie wybiorę.

Za wysoka.

Opublikowano (edytowane)

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1309198523' post='2734653]

Japa. Myślisz,że jak dodasz sobie sygnaturkę z Linkin Park to będziesz fajny? Pewnie znasz tylko kilka kawałków.

Nie obrażaj mi tu HH cipo.

@topic:

Ogólnie to wolę HH niż jakiś nu-metalu,ale z tej ankiety nic nie wybiorę.

Z jakiej podstawy piszesz że nie znam sie na linkin park ?

Jesteś jakiś upośledzony ?

Słucham linkin park 3 lata i znam ich kawałki .

HH jest dla takich jak ty co tylka klnąć umią ;)

Ja tak wgl preferuje jeszcze angielski rap mike'a ;)

a tak wgl mi chodzilo jak pisalem hh dolem ze ma mniej glosow i jest na dole -,- ale i tak

nie lubie hh gdzie pelno klniecia , calyczas nawijania o sexie , piciu i cpaniu -,-

kazdy glupi mogl by nakrecic swoj kawalek hh bo tam nie ma ani gitar ani nic tylko

jakis powalony rytm i tylko wymawianie słów .

Edytowane przez Matrio

piorunj.jpg

Metal moim życiem

Opublikowano

Nawet tego nu-metalu nie sprawdzę, i tak wiem, że lepsze.

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Lubię i LP i Słonia (bo o nim jest mowa w ankiecie) jednak wybieram Słonia, bardziej go lubię nie tylko za piosenki ale także za osobowość :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Z jakiej podstawy piszesz że nie znam sie na linkin park ?

Jesteś jakiś upośledzony ?

Słucham linkin park 3 lata i znam ich kawałki .

HH jest dla takich jak ty co tylka klnąć umią ;)

Ja tak wgl preferuje jeszcze angielski rap mike'a ;)

a tak wgl mi chodzilo jak pisalem hh dolem ze ma mniej glosow i jest na dole -,- ale i tak

nie lubie hh gdzie pelno klniecia , calyczas nawijania o sexie , piciu i cpaniu -,-

kazdy glupi mogl by nakrecic swoj kawalek hh bo tam nie ma ani gitar ani nic tylko

jakis powalony rytm i tylko wymawianie słów .

"Umią" ;oooo.

Najwidoczniej nie rozumiesz przekazu ukrytego w tej muzyce.

Za wysoka.

Opublikowano

Tak przekaz to ćpanie , sex , picie ?

Linkin Park – amerykańska grupa muzyczna wykonująca szeroko pojętą muzykę rockową.

Gatunek : nu metal, heavy metal, metal alternatywny, post grunge rap rock, rock alternatywny

I to jest muzyka ;]

piorunj.jpg

Metal moim życiem

Opublikowano

Linkin Park – amerykańska grupa muzyczna wykonująca szeroko pojętą muzykę rockową.

Gatunek : nu metal, heavy metal, metal alternatywny, post grunge rap rock, rock alternatywny

I to jest muzyka ;]

Typowe myślenie idioty jak ty.Jak jesteś ograniczony do swojego sfiiit linkin parku i firmy to owszem.Wg debilu hh to kultura a rap to muzyka.Druga sprawa na chuj porównujesz gwiazdy popu do słońia który jest początkiem horror core w polsce? lol

Opublikowano (edytowane)

I to jest muzyka ;]

A to już nie nasza wina że polscy artyści właśnie o tym śpiewają np. peja

Grubson jest tego przeciwieństwem (tak jakby) nie śpiewa o ćpaniu, i piciu, lecz robi coś pozytywnego, to nakręca ludzi do życia.

Edytowane przez popiolek
Opublikowano

Linkin Park sie z deka zepsuł, nowy album to już nie stary dobry LP. Hip hopu też słucham ale Słonia nie bardzo lubie. Głos na Linkin Park jednak za dwa pierwsze albumy

Opublikowano

Typowe myślenie idioty jak ty.Jak jesteś ograniczony do swojego sfiiit linkin parku i firmy to owszem.Wg debilu hh to kultura a rap to muzyka.Druga sprawa na chuj porównujesz gwiazdy popu do słońia który jest początkiem horror core w polsce? lol

I tutaj się zgadzam. Linkin Park to przereklamowany zespół na skalę światową promujące coraz bardziej denne kawałki zarabiając kase. Idiotyzm.

Słoń natomiast, jak to mówił Pan up jest kulturą i ma w sobie wrodzony przekaz. Widocznie Ty nie umiesz go odszukać i wybrałeś lżejsze piosenki polegające na tłumaczeniu z ang na pol. Dlatego Linkin jest taki "Pr0".

Słuchaj Słoń'ia, Shelera od dawna. Mi też ciężko było odszukać przekazu kierowanego do mnie, ale po jakimś tam czasie zacząłem czaić o co mu chodzi.

A jeżeli myślisz, że on mówi o sexie, pieniądzach i piciu, to wracaj do Linkinów ;)

Opublikowano

no nie mogę z tego tematu, po pierwsze jest bez sensu, bo każdy ma swój gust, o którym broń boże dyskutować nie powinien. Po drugie jeśli to robi, to kultura zobowiązuje, po trzecie argumenty wyciągnięte przez was są jakieś nikłe. A wracając do tematu, to nic nie wybieram, muzyka nie dzieli nas, a łączy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...