Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Mój miecz żalu na imetin.pl

dupeczkens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalik2.png

Nick zamazany ponieważ nakurwiam na modzie i nie chcę by ktoś wysłał na mnie ss bo wiem że tutaj jest od chuja konfidentów

Pierwotnym celem było wbicie śr 45+ i zrobienie go jako broni do expienia ale takie coś nie zdarza się codziennie więc zostawiłem sobie tego żala jako broń do pvp

SYGNA 800 x 20 0

Opublikowano

gz

ale co masz z tego ze uzyles kamer moda? cieszysz się tym ,że to on Ci zrobił a ty nic sie niew wysiliłeś?! ? ;/

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Eh... co to za problem zrobić takie średnie na prywatnych serwerach? Odpalasz KamerModa, zostawiasz na noc i z rana masz pro item. Pochwaliłbym taki przedmiot zrobiony na globalnym serwerze, no ale cóż... nie jest źle.

Opublikowano

Wchodzą maksymalne bony na tym serwie, nie ?

Może i ładne, ale na takich serwerach, to chuj nie wyczyn ;/

Żal i umki ? Widzisz w żalu, albo trucie atak magiczny ? Pewnie partą byś lepiej jebał niż tym żalem z um 20..

Żal jest na metki, sr 50+ i wyjebany...

52287137559562145640.png

Opublikowano

No dobra panowie wpizdu zajebiście wszystko kurwa wiedzący

Niech mi któryś kurwa wyjaśni na chuj wojownikowi postaci zadającej obrażenia fizyczne z umiejętności atak magiczny w broni ?

Po 2 jak jakoś ostatnio kurwa robiłem testa to żal wypadł o wiele lepiej lepiej od bojowego więc od party też więcej nakurwia bo między 237-277 a 273-321 nie ma (4k więcej od bojowego a że wy wszystko kurwa wiecie to zapewno obliczenie różnicy przy parcie wam problemu nie sprawi)

Nawet robiąc testa na jebanych psach tylko w broni żal zadaje o wiele więcej dmg

Kolejne co ma kurwa atak magiczny do obrażeń umiejętności

Podsumowując żalem nakurwiam więcej niż bojowym,partą,magnetem, i innymi tego kurwa typu

SYGNA 800 x 20 0

Opublikowano

musisz tak klnąć?? Ehh...

Ale eq jest bardzo dobre, GZ.

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

Wbiłeś na bocie ale i tak piękny jak ja chciałem wbić w ten sposób to mi się kasa kończyła i dupa ;/ .

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

• 5 lat później...
Opublikowano

Materiał zamieszczony w temacie jest wygasły.

Temat zamykam i kosz.

Robimy porządek w dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...