Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HIT!]Zapowiedż Servera Hamahi Lastchaos!

dfasdfsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu ma niby nie powstać moi znajomi robią serwery to metina itd i zawszę jest opóźniona premiera wyjścia serwera. Może coś poprawia i doskonali serwer na LCH to nie robi się od tak więc zamiast marudzić bądźcie cierpliwi

Opublikowano

lukass on to obiecywał w czerwcu jak to mówiła piesek, on pisał że bedzie za 2 dni nie doskonali się niczego 1 miesiąć!

Opublikowano

@marcoverone dobrze mówi lepiej poczekać aż wizatek odwali brudną robotę i dopnie pod ostatni guzik wszystko zamiast siedzieć z niedociągnięciami. Wolałbym czekać nawet pół roku żeby było wszystko sprawne niż grać na nie skończonym serwie

Opublikowano

kur.wa ludzie on ma 16 lat! Do lc trzeba mieć licencje omg, ja wiem że jak sie chłopak zna to niech ma, lecz my nie jesteśmy wydawcami last chaos i niedecydujemy o tym, niewiem czy by mu tam ktoś dał licencje, jakby serwer nie miał licencji to jak ten serwer wyjdzie to by była sprawa w sądzie, bo bez licencji serwer jest nielegalny.

Sorka że jestem pesymistyczny ale tylko mówie fakty :-/

Opublikowano

Rozumiem cię Hinder masz też rację ale mówię ci, że moi koledzy też robią do lch serwera mają cała ekipę mają licencję i miało być na 1 lipca a jednak będzie na wrzesień

Opublikowano

kur.wa ludzie zacznijcie życ rzeczywistością a nie marzeniami, ja sie z tąd wyłączam i wejde dopiero jak napisze autor tematu.

Opublikowano

Fajnie się zapowiada tylko szkoda że hamachi ;) Spodziewam się fajnej zabawy :D Tylko żeby serwer wyszedł bo już długo niektórzy czekają ;P

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Boze ludzie ! ten serwer nie powstanie dlaczego ?? jak sie go zapytalem skad ma pliki serwerowe podal mi link i co ?? podal mi link do plikow serwerwowych na oss !!!!!!

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer juz jest wiem ze sporo czasu mineło moze tu spamie ale tu macie link do nowego tematu :http://www.mpcforum.pl/topic/429643-server-hamahilastchaos-forfun/ Pozdro.!

1 post [+]

10 postów [+]

50 postów [+]

100 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...