Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pytanie jak polaczyc moja maszyne z maszyna u kolegi,zeby on mogl wlaczyc serwer?? i czy ja musze miec przy tym wlaczony komp(hamachi,no-hamachi to mnie interesuje)

a to samo z navi jak jest hamachi to wiem jak polaczyc portem w port mapie ale no-hamachi?

Edytowane przez lukass22

Daj Lubię To Ciebie to nic nie kosztuje a mnie to pocieszy :))

5196ea519f634cbc802d3f5a440018a9.0.gif

Opublikowano

Chodzi tobie, że chcesz połączyć dwa serwery w jeden? Jeżeli tak, to się nie da ;/

Chodzi mi o to zeby moj serwer mogl wlaczac tez kolega na innym kompie slyszalem,ze sie tak da.

Opublikowano

My sie cos nie rozumiemy chodzi Mi o to dajmy na to ze moj kolega ma serwer zalozony na kompie u Siebie a ja bym chcial wlaczyc ten serwer jak go nie bedzie i jak sie to robi na serwerie hamachi i no-hamachi a drugie moje pytanie bylo jak wejsc koledze do navicatu przy serwie no-hamachi

Opublikowano

My sie cos nie rozumiemy chodzi Mi o to dajmy na to ze moj kolega ma serwer zalozony na kompie u Siebie a ja bym chcial wlaczyc ten serwer jak go nie bedzie i jak sie to robi na serwerie hamachi i no-hamachi a drugie moje pytanie bylo jak wejsc koledze do navicatu przy serwie no-hamachi

Musisz odblokować odpowiednie porty i jak kolega up mówi - wchodzisz przez putty przez zewnętrzne ip.

Opublikowano

Jeśli maszyna jest całkiem wyłączona to nie ma szans przez żadne porty, jedynym i ostatecznym rozwiązaniem jest program o nazwie TeamViewer.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

@up a z tym programem dam rade wlaczyc serwer nawet jak moj kolega ma wylaczony komp?

Opublikowano

Ten program (teamviewer) służy do tego że gdy masz załączony komputer, i właśnie tą aplikacje, twój kolega łączy się z tobą i widzi twój pulpit i może siedzieć tak jakby w twoim kompie ;)

rivi.png

by HardMyStyle

.