Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dot.konta i transakcji. czy cos mi zrobia?

Pr0Qwerty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co mnie on obchodzi sikam na niego zimnym moczem <3 postraszylem troche ze mu nie dam ale dałem : ) Nie jestem złodziej xdd ; dd

A tak wg. to chuja by mi zrobil bo to jest poniżej 250zł (Allegro)

PS. jeżeli dla was 150 zł to dużo i mówicie o honorze i o uczciwości to po chuj siedzicie na tym forum jak jest ono o cheatach(czitach) ulatwianiach gry, łamania prawa... Pomyślcie troszke <3

a czemu ty pytasz sie o takie rzeczy nas.masz honor niby a oszukac chiales tylko konsekwencji sie przestraszyles.co do 250 zl powyzej to przesptestwo a ponizej 250 zl to wykrocznie lecz nie wiedziales o tym ze za wykroczenie tez mozna isc siedziec.zauwaz ze ejdni np. za mandat nie zaplacony na kwote 100 zl maja rozpawy nawet w sadzie i nie odpracuja godzin zaadzonych przez sad i ida siedziec.sikasz moczem a mysle ze ze strachu zesrales sie!!!

Opublikowano

tez mam 13 lat i dla mnie 150zl to kupaa szmalu wiec jak bys mi nie dal a ja bym znał adres to bym Ci tak morde ojebał ze by Ci te passy z mordy wyskoczyły

Opublikowano

Skończmy na tym,że ty założyłes temat... Że ty chciałeś oszukać... Że ty chciałeś znać konsekwencje i ,że ty jak chciałeś oszukać za 150zł to też znaczy ta gotówka dużo dla Ciebie bo mógłbyś postać sprzedać dwa razy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...