Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#UP

Prawdopodobnie ? Nie działa.

#TOP

Jedynie płatny mbot.

#EDIT

Niby są jakieś boty za free, otwieram. :)

Opublikowano

Są 2 a mianowicie:

- SroKing (potrzebny jest pakiet jezyków wschodnio-azjatyckich, ponieważ skille wyglądają tak: ???? )

- mBot (jest darmowy tyle że rejestracja nowych kont jest zamknięta, więc płacic trzeba komuś kto konto sprzeda ;D )

Opublikowano (edytowane)

Dobra dzięki wielkie skorzystam ze srokinga ( może się połapie ocb ;p), teraz takie pytanie jak z banami ?

@EDIT jednak się nie połapałem, nie mam tego pakietu i mam same ??? próbowałem go zrobić z poradnikiem do srokinga ale tam jest chyba inna ver bo sa jakieś inne opcje. Ma ktoś jakieś zangielszczenie do tego ?

Edytowane przez Gnoj
Opublikowano

Zangielszczenie jest możliwe jedynie z płytą Widnowsa. Musisz zainstalować pakiet języków wschodnioazjatyckich wtedy będą normalne skille.

Jesli chodzi o bany to 2 dni używam mBota i wczoraj dostałem bana na tydzień :angry:

Opublikowano

To w sumie już wszystko wiem, tylko wydaje mi się że jak zainstaluje ten pakiet to i tak będę miał tylko skille po angielsku a reszta będzie po Chińsku, wiec nie wiele mi to da. Co do bana to dobrze że dają na 7 dni a nie perma.

Opublikowano

Ja od samego początku na Mbocie i bana nie dostałem bo czeba zaznaczyć opcję gdy GM blisko dc i wtedy bana nie dostaniesz

Opublikowano

@UP

Zainstalowałem pakiet i dalej mam jakieś kratki i znaki zapytania zamiast liter, nie mam pojęcia co jest źle. Co do bota po angielsku to nie wiem, ale jak na razie to ja mam całego bota w kratkach i znakach zapytania, czyli pewnie jest po koreańsku.

BTW Ktoś ma jakiś pomysł czemu mi nie działa ten pakiet ?

Opublikowano

Sry za doubla ale poradziłem sobie z tym pakietem i ten bot ani skille wcale nie są po angielsku tylko po japońsku w ogóle nie idzie się połapać co i jak.

Opublikowano

Płacisz za kupno konta od kogoś kto założył przed zamknięciem rejestracji... Poszukaj na ElitePvpers tam widzialem oferty.