Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kredyty?

asiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poffjem ci tak...

Skrypt co to wykrywa, wykrywa

duze kwoty na handlu, wiec stawiajac

normalne kwoty nie ma obawy przed banem :)

A teraz wyjmij to z buzi i powiedz co miałeś do powiedzenia.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Pan Maciek
Opublikowano

Sorka, staralem sie zintegrowac z wami.

Po waszemu powinno byc P0VVi3|\/|

Opublikowano

ja tam tego nie czytałem

ale kto szuka ten znajdzie

zauważyłem ze all filmy z tym bugiem, zostały usunięte bo naruszały regulamin ciężko będzie znaleźć

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Gość Pan Maciek
Opublikowano

To z MBC25 nigdy nie dzialo, bo to fake byl.

Kiedys sie rakiety sprzedawalo, a nie MBC-25!

Opublikowano

To z MBC25 nigdy nie dzialo, bo to fake byl.

Kiedys sie rakiety sprzedawalo, a nie MBC-25!

Nie ważne co ale i tak wszyscy bany polapali B)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja pierdole. Noobkiller, skoro na tym forum są same nooby, które nie dostaną waszego pro programu z podziemnego forum, to wypierdalaj na tego swojego undergounda i rozmawiaj tylko z "elitą" mpc, które mają tam dostęp.

Czego kurwa chwalisz się, że masz zajebiste boty jak nie chcesz sie nimi podzielić, z tymi "noobami", które nie mają dostępu do podziemnego forum?

Kiedyś chwalenie się jaki to twój kbot jest zajebisty i ile zbiera, a teraz jakie masz pro programy, ale ich nie dasz bo tylko ty i tylko kilka innych osób są tak zajebiste, że mogą je mieć.

Pozdrowienia środkowym palcem

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

@Up ma racje

Proponuje"wszystkim noobkom" aby zminusować noob killer i napisać do moderatorów jaki to on pomocny ...

W kandydaturze napisał że pomaga na gg każdemu komu może!

Skoro tak czemu odpisał mi :"co ja caritas jestem"?

A więc do akcji ludzie po co nam taka "elita" chyba każdy powinien mieć takie same prawa myślą że są pro z tymi swoimi kredytami jeśli tak czemu bali pokazać tego na brzuszku(fenku)

Wypierdala* z elitą

Opublikowano

NoobKiller się tam dostał bo zasłużył a wam h*j do tego jebane zazdrośniki....napisał że jest pomocny ale odrzucili jego aplikację wiec się chłopak wkurwił i nie pomaga a zasłużył na KidMod'a również....co wy sie tak kurwa tego Undergrounda uczepiliście....zasłużyli to tam są a wy kurwa dalej siedźcie i myślcie nad nowymi tekstami służących do obrazy....

Dalej minusować mnie ja i tak minusy zbieram więc mi to rybka !!! :P

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

NoobKiller się tam dostał bo zasłużył a wam h*j do tego jebane zazdrośniki....napisał że jest pomocny ale odrzucili jego aplikację wiec się chłopak wkurwił i nie pomaga a zasłużył na KidMod'a również....co wy sie tak kurwa tego Undergrounda uczepiliście....zasłużyli to tam są a wy kurwa dalej siedźcie i myślcie nad nowymi tekstami służących do obrazy....

Dalej minusować mnie ja i tak minusy zbieram więc mi to rybka !!! :P

A niech se będzie ten underground, ale po prostu wkurwia mnie takie zachowanie jak noobkillera. Ma tego bota/programa/buga to niech to sobie zachowa dla siebie albo niech pisze na tym całym podziemiu a nie :

"Mam ale nie dam bo jesteście większymi noobami, niż ja i nie jesteście zbyt pro, żeby go dostać.

Jak dla mnie ten underground to jakiś podział na gorszych i lepszych.

Wkrótce dojdzie do tego, że "Cheaty,Boty,Bugi,Hacki do gier online" będą umieszczane na tym jebanym undergroundzie, a dział darkorbit, będzie można usunąć i zostawić tylko podziemie.

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja pierdole. Noobkiller, skoro na tym forum są same nooby, które nie dostaną waszego pro programu z podziemnego forum, to wypierdalaj na tego swojego undergounda i rozmawiaj tylko z "elitą" mpc, które mają tam dostęp.

Czego kurwa chwalisz się, że masz zajebiste boty jak nie chcesz sie nimi podzielić, z tymi "noobami", które nie mają dostępu do podziemnego forum?

Kiedyś chwalenie się jaki to twój kbot jest zajebisty i ile zbiera, a teraz jakie masz pro programy, ale ich nie dasz bo tylko ty i tylko kilka innych osób są tak zajebiste, że mogą je mieć.

Pozdrowienia środkowym palcem

Kazdy moze sie dostac, wystarczy byc aktywnym, i pomagac ludziom.

Buga nie moge wam dac. I nie musze sie tlumaczyc dlaczego.

Co do mojego udzielania sie tutaj, nie zabronisz mi tego.

Rowniez pozdrawiam :)

@Up ma racje

Proponuje"wszystkim noobkom" aby zminusować noob killer i napisać do moderatorów jaki to on pomocny ...

W kandydaturze napisał że pomaga na gg każdemu komu może!

Skoro tak czemu odpisał mi :"co ja caritas jestem"?

A więc do akcji ludzie po co nam taka "elita" chyba każdy powinien mieć takie same prawa myślą że są pro z tymi swoimi kredytami jeśli tak czemu bali pokazać tego na brzuszku(fenku)

Mi na tych kredytach nie zalezy, mam takie same prawa jak wy...

I przykro mi, ale nie jestem twoim osobistym supportem 24/7 online.

Mam swoje sprawy, i nie bede np. w polowie wylotu stawal, bo jakiemus,

jak to sam sie dojechales " n00bkowi " bot nie dziala.

Dodatkowo sam dam repporta, bo prowokujecie flamewara.

@All

Ja do Undergrounda zostalem wziety dzieki temu, ze pomagam, wrzucam tutoriale, i jestem od poczatku powstania dzialu DarkOrbit, a nawet dluzej ;)

Do DO Private dostaja sie osoby zaufane, a zaufanie w dziale najlepiej zdobyc pomagajac innym.

Pamietajcie tez, ze nikt mi nie placi za pomaganie wam, i nie zawsze odpisze wam tak jak bedziecie chciec,

i pomoge rozwiazac problem, gdyz moge byc w tej chwili np. zajety.

@Edit

A niech se będzie ten underground, ale po prostu wkurwia mnie takie zachowanie jak noobkillera. Ma tego bota/programa/buga to niech to sobie zachowa dla siebie albo niech pisze na tym całym podziemiu a nie :

"Mam ale nie dam bo jesteście większymi noobami, niż ja i nie jesteście zbyt pro, żeby go dostać.

Wkrótce dojdzie do tego, że "Cheaty,Boty,Bugi,Hacki do gier online" będą umieszczane na tym jebanym undergroundzie, a dział darkorbit, będzie można usunąć i zostawić tylko podziemie.

Nie dam, nie dlatego ze jestescie nooby, tylko po prostu, nie moge go dac.

Od osoby od ktorej go dostalem, obiecalem, ze nie bede go rozpowszechnial,

chyba ze sie zgodzi. Co do tego podzialu na gorszych i lepszych, szczerze to jest to

podzial po prostu na ludzi ktorzy sie udzielaja, i pomagaja, oraz zwykle pijawki.

Opublikowano

Hm... skoro tak co powiedzielibyście na stworznia forum tylko dla cheatów darkorbit?

A pozatym kolega wyśle mi programikiz undengrouda więc kto chce pisać :P Jebać ich zasraną ekipe

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Hm... skoro tak co powiedzielibyście na stworznia forum tylko dla cheatów darkorbit?

A pozatym kolega wyśle mi programikiz undengrouda więc kto chce pisać :P Jebać ich zasraną ekipe

To podchodzi pod reklame innego forum, a to jest tu karalne.

Forum mozecie robic, przynajmniej nikt nie bedzie spamic, ze BioBot mi nie dziala.

Uwiezcie mi, ze to ze wam pomagam, to nie jest moje jedyne hobby, i czesto robie cos innego,

a tu nagle pisza ludzi o pomoc. No to co mam odpisac...

Co do przyszlego rozwoju dzialu DarkOrbit, to laduja tam wszystkie boty jakie mamy, z ta roznica,

ze na DarkOrbit private mozemy np. znalezc source tych programow.

A teraz najistotniejsze...

NIE MA BUGA NA KREDKI NA DO PRIVATE!

Opublikowano

A teraz najistotniejsze...

NIE MA BUGA NA KREDKI NA DO PRIVATE!

WIĘC czemu pisałeś że jest

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Kluczowe pytanie: Pokaz mi gdzie tak pisalem.

Opublikowano

bo chciał was wrobić ... jaki macie bug na kredki... jak by był na kredki to na uri też by był ... poza tym przecież kredki i uri są przechowywane na serwerach darkorbit a nie na waszych kompach ...

ESTAVIA.PL

Opublikowano

NoobKiller napisał że ten Bug jest....ale nie napisał że jest on na Undergroundzie. Czytaj uważnie.

1371988330-U644589.jpg

Gość Pan Maciek
Opublikowano

bo chciał was wrobić ... jaki macie bug na kredki... jak by był na kredki to na uri też by był ... poza tym przecież kredki i uri są przechowywane na serwerach darkorbit a nie na waszych kompach ...

Bug na kredyty istnieje, na uridium nie, a przynajmniej

ja o takim nie slyszalem :)

Opublikowano

można je tylko wizualnie zmienić np takim CE ale i tak nie będziesz miał to co sobie wizualnie zrobisz a poza tym tak jak mówi kolega 3x@UP trzeba by było się włamać na serwer BP co dla amatorskich hackerów jak my tutaj (może i jest jakiś super hacker wśród nas to sorry :P ) to po prostu impossible

I nie najeżdżajcie na noobkillera bo on wam więcej pomógł. I to sprawdza się zasada jak dawał (za free) skrypty boty itd. to było dobrze a raz wam powiedział że nie da wam buga n kredyty to już jest beeee . Pomyślcie co by było gdy nic wam od początku nie pomógł wielkie G.... byście mieli i płacili setki na BP

Ja osobiście do niego żalu ani pretensji nie mam bo mi nie raz pomógł. Teraz nie da tego buga no co? trudno się mówi ale zrozumcie że każdy wszystkiego mieć nie może i nie będzie

PS:dzięki za plusika :):D

...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

można je tylko wizualnie zmienić np takim CE ale i tak nie będziesz miał to co sobie wizualnie zrobisz a poza tym tak jak mówi kolega 3x@UP trzeba by było się włamać na serwer BP co dla amatorskich hackerów jak my tutaj (może i jest jakiś super hacker wśród nas to sorry :P ) to po prostu impossible

I nie najeżdżajcie na noobkillera bo on wam więcej pomógł. I to sprawdza się zasada jak dawał (za free) skrypty boty itd. to było dobrze a raz wam powiedział że nie da wam buga n kredyty to już jest beeee . Pomyślcie co by było gdy nic wam od początku nie pomógł wielkie G.... byście mieli i płacili setki na BP

Ja osobiście do niego żalu ani pretensji nie mam bo mi nie raz pomógł. Teraz nie da tego buga no co? trudno się mówi ale zrozumcie że każdy wszystkiego mieć nie może i nie będzie

Taa, dziekuje za zrozumienie ;)

Hackow nie ma, ale bylo np. cos takiego ze sprzedawalo sie rakiety i ich nie ubywalo.

Blad byl spowodowany przez BP, czyli na serwerach wlasnie :)

Opublikowano

Bug na kredyty istnieje, na uridium nie, a przynajmniej

ja o takim nie slyszalem :)

Nie wiem czy to działa bo nie próbowałem tego ale na YT jest filmik gdzie jest pokazane jak koleś "hackuje" sobie to uridium ale co mu po tym jak mu konto zablokowali do czasu aż nie zapłaci za skradzione uriduim... Daję filmik o którym mówię:

http://www.youtube.com/watch?v=Y0Q-ctlxZ_Q

W opisie filmu są podane passy do konta gdzie było hackowane uridium.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

kombass sam tak kiedyś robiłem. Tak gdzieś z 1,5 roku temu. O dziwo do tej pory nie przyszła do mnie policja i nie zażądała kasy ^^

Tylko następnego dnia blokowali konto za nieuregulowaną transakcję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...