Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot windows 7 64bit crack

sebciou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam windows 7 64bit i proboje scrackowac elfbota przez ten evolution crack. Ustawiam wszystko ok a=jednak gdy proboje scrackowac wyskakuje "error! could't find elfbot ng registration window! please try again.". Ustawiam zgodnosc z wind xp i uruchom jako administrator jednak caly czas to samo... Napewno robie wszystko ok bo na vistcie mi poszlo. Pomocy!

Opublikowano

masz problem u mnei na chomiku wrzuciłem i nobki tez mi plakiali ze to nie crack tylko keyloger xD a maja 7 xD

niestety jezeli masz tego najdroszego windowsa to sa sie zrobic ale na reszcie siodemek nieznam innych sposobow ;p

ustawiasz jako ururocham zgodnie z ustawieniami xp i crack noramalnie działa (tylko ze ta opcja dziła tylko z systemami 7 tymi najdoszymi ultiamte chyba resszta siodemel tez ma to opcje ale tam to chyba ze dla zartu bo nie działa ;p ;/ )

http://chomikuj.pl/dembioza chcesz cracka? wejdz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...