Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie poniewaz przymiezam sie do kupna Sbota pierwszy raz i chcialem sie dowiedziec o nim cos wiecej

Czy w bocie jest clientless czytalem ze kiedys byl osobny program do tego a jak jest teraz?

ile postaci mozna odpalic na jednym sbocie? Czy silki da sie jakos ogarnac do traya zeby nie miec pootwieranych po 10 okienek czy jest to w miare jakos ogarniete?

Opublikowano

dalej niema CLL znaczy jest osobno i działa elegancko tylko trzeba dodatkowo płacić

w sb jest opcja zmiany proxy więc można spokojnie odpalić kilka silków naraz ale niestety darmowe proxy niezbyt się nadają często wywala więc znowu opcja zakupienia prox <_< bez tego można max odpalić 5kont a bot ma w sobie chowanie ale niestety nie działa jak CLL bo odpala całego silka wiec i ram zżera

a całe okno bota możesz chować jakimś tam minimalizerem do traya

Czy oto tobie chodziło??

Opublikowano

Używam i naprawde super sprawa =) nie trzeba nagrywać zbędnych skryptów etc. Wystarczy wybrać potworki z tabeli i bot sam idzie na spota lub iść na spota i ustawić gdzie ma expić. Bot jest bardzo inteligentny, omija wszelkie teksturki które blokują postać. Dodatkowo posiada wiele nowych ciekawych opcji. Jeżeli masz jakieś pytania to pisz na PM.

Jola.png

Opublikowano

tylko ze ja jak mam odpalone kilka klijentow to costaje czesto crashe czy bot po zminimalizowaniu to jakos ogarnie zeby nie bylo ich? i to nie jest wina sprzetu szczerze mowiac sam nie wiem dlaczego je mam ;/

Opublikowano

Bez clientlessa powinieneś odpalić około 5 silków. No niestety ale crashe przy tych 5-6+ silkach występują dosyć często, trzeba czekać na clientlessa.

Jola.png

Opublikowano (edytowane)

Na stronce error-soft macie programik ACsbot. Używam go od jakiegoś roku. Sam wbija i minimalizuje do traya. Odpalam 10 postaci i jest ok :D Nie ma CLL - a ale jest AC :D

Edytowane przez lordandrew
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No raczej nie odpali na swoim ip 10 charów więc musi zmieniać proxy :P

Ja też puszczam 10 charów z Sbotem + sbotmod + sbot manager i mam pusty pasek tylko ikonka z sbot managera ale moge ją schować.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net