Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TP Do i Z Netheru....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mam serwer minecraft i Bukkita tak wygląda mój server.properies

To jest ukryta treść, proszę

Mam także folder world_nether i tam mapka Czemu jeżeli wybuduję Portal do przeniesie mnie ale jak wrócić z powrotem Wybudowałem II a nawet II Portale ale one przenoszą obok siebie tylko a nie z Powrotem do World Proszę o pomoc jak zrobić aby przenosiło z powrotem

b_560_95_1.png
Opublikowano

WTF? Ja cię nie zrozumiałem -.- Napisz trochę jaśniej, nie wiem... Może ułomny jestem, ale nie mogę tego rozszyfrować.

Chodzi mu o to, że jak on się teleportuje do netheru to on już nie może wrócić portalem:D

Wybudował sobie w netherze 2 portale tylko, że one nie przonoszą go do normalnego świata tylko teleportują go między portalami w netherze.

Myślę, że jasno wyjaśniłem co kolega napisał:s

A co do tematu to spróbuj usunąć obydwa portale w netherze i jeden nowy, który będzie stał w innym miejscu. Jeżeli to nie podziała, daj sobie admina i teleportuj się do jakiegoś gracza który jest online. Istnieje jeszcze możliwość, że któryś z graczy usunął portal w normalnym świecie i dlatego nie możesz się tam teleportować.

Kocham mame

Opublikowano

Gdy pierwszy raz przenosisz sie do netheru, portal tworzy sie automatycznie. Wiec niewiem poco budujesz drugi?

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Co do teleportu, nie moze teleportowac sie do gracza online, jezeli jest w innym świecie. Albo spróbuj wybudować jeden, normalny teleport i resztę zniszczyć, albo zainstaluj plugin MultiWorld i użyj komendy do teleportacji między światami.

mpc.png