Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Mod Single Player commands

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, znalazłem chyba gdzies tutaj moda który ma w sobie komendy gracza tpu: give, goto, tele itp

próbowałem z nim kombinowac ale za chiny nie wiem jak to dodać do minecrafta

da ktoś download jeszcze raz? bo usunołem to

wytłumaczy mi ktoś jeszcze jak dokładnie wprowadzić tego mdoa do gry? nie chce uzywac żadnych mod instalerów bo chba lepiej ręcznie bo mi taki jeden nie chciał działaś bo żadnego moda z listy nie chciał zainstalowac bo problemy jakieś

a w ręcznym to nie wiem oco chodzi bo otwieram winrarem minecrafta w %appdata% ale potem w tych plikach nie wiem co jak gdzie wkleić ale usunołem juz META-INF i zmieniłem sobie w title napisy :) ale nic więcej nie umiem ;/

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Admin Cienia
Opublikowano

Musisz mieć najnowszego modloadera, usuń meta-inf pliki .class wgrywasz do minecraft.jar, a plik WordEdit luzem do katalogu bin

1294477714-U1.png

Opublikowano

Sory że odbiegam od tematu, ale ludzie, wy mając taki zaje*isty program na forum ręcznie instalujecie mody.

http://www.mpcforum.pl/topic/372472-program-modcraft-aplikacja-do-instalacji-modow/

W 5 sekund zainstalownay single player commands, a nie się bawisz z plikami.

Opublikowano (edytowane)

czyli tak, szukam tutaj modloadera, aktualizuje go, potem ściagam moze tez z tąd tego single player commands potem usuwam metin-inf potem usuwam pliki *.class czyli praktycznie usuwam all oprucz folderów i obrazków a plik wordedit do katalogu bin a w modloaderze wtedy "Zainstalowac" moda tak?

@edit

up, ale mi troszke nie działa, najpeirw pisze że lączy sie z serwerem , potem sie polaczylo, potem sprawdza aktualizacje, nic nie ma, potem jak wybiearm jakiegos moda, albo modloadera, to dupa pisze albo nie mozna sie połaczyc z serwerem albo coś tam java ale najczęsciej że brak połaczenia z serwerem, (jak coś mam pirata)

@edit

kopia pliku textowego errors

2011-06-26 23:15:27: Nie można połączyć się z serwerem zdalnym

2011-06-26 23:15:38: Nie można połączyć się z serwerem zdalnym

Edytowane przez Zieleniec11

Admin Cienia
Opublikowano

Plików .class z paczki z modem nie usuwasz, tylko wgrywasz je do minecraft. jar Albo wypróbuj sposób od Shadowlord-a

1294477714-U1.png

Opublikowano (edytowane)

up obejrzyj x2 up

a ręcznie to mi dokładnie opisz od momentu gdy mam paczkę moda na pulpicie i włączone winrarem minecrafta i folder %appdata%

@edit

działa,mozna zamknąć

Edytowane przez Zieleniec11

Opublikowano

wejdź w .minecraft>>bin>>minecraft(otwurz za pomocą winrar)>>usuń folder meta-inf>>wrzuć tam wszystko z folderu z modem

powinno działać (to jest ręczna instalacja ale do tego sposobu musisz mieć modloader)

jak pomogłem pamiętaj o +'y

11923506.jpg

10[OK]

25[OK]

50[OK]

75[OK]

100[OK]

125[OK]

150[OK]

175[NO]

200[NO]

Opublikowano

do zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...