Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBOT za Gold z Gry

SirBB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem tu nowy. Ale ośmieliłem się napisać może wy mi pomożecie. Na oficjalnej stronie TBot znalazłem taką informacje

As the price of our main gold market get lower , we regulate the bot price for buying with game golds. Now the monthly card is 100M and weekly one will be 40M . Sorry for the inconvenience.

Nie zabardzo rozumiem o co chodzi (troche niedouczony po angielsku jestem) czy to mozliwość zakupu bota za gold z gry czy moze do zakupu zlota dodaja karte do bota ?

Opublikowano

As the price of our main gold market get lower , we regulate the bot price for buying with game golds. Now the monthly card is 100M and weekly one will be 40M . Sorry for the inconvenience.

Jako że cena naszego złota maleje, zmieniliśmy cenę kupna bota za złoto w grze. Teraz miesięczna karta kosztuje 100'000'000 silkroadowego złota (silkroadowego xD hehe), a tygodniowa będzie 40'000'000 złota. Przepraszamy za niedogodności.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie sadze zeby ci to wyszło na dobre lepiej sie nie dogadywac z zagranica bo co im zrobisz jak cie w konia zrobia

Opublikowano

To jest z oficjalnej strony Tbota nie sądze zeby im zależało na robieniu kogoś w konia. Problem w tym że to strasznie drogo i nigdzie nie moglem znalesc jak dokladnie dokonuje sie ta transakcje.

Na aleggro mozna kupić 1kk za 1zł to macie karte na miesiąc za 100zł. Jak kupujecie za $ to kosztuje karta do bota 15$ to jakies 40-42 zł. Wniosek że jednak lepiej sprzedać gold i kupić sobie za to karte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...