Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napis o braku autoryzacji w prawym górnym rogu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . otóż chciałbym sobie ponagrywać kilka filmików w minecrafcie jednak informacja o tym że mam pirata nie korzystnie wpłynęła by na mój profil youtube . Jaki się pozbyć tego napisu ?

Edytowane przez xfirek
Opublikowano (edytowane)

A po nagraniu filmu convertujesz go? a i jakim programem nagrywasz?

Edytowane przez Frodo™

messi2g.png

Zbieram

add.png siki!

Opublikowano

oh, biedaczek, prawdopodobnie padłeś ofiarą piractwa. niestety produkt którego chcesz używać jest płatny. rozwiązanie było już podawane. gra na piracie jest nielegalna, a co z tym zrobisz, twoja sprawa. PS jeśli napis jest po prawej, to zupę jesz lewą ręką, zgadza się?

Opublikowano

Witam . otóż chciałbym sobie ponagrywać kilka filmików w minecrafcie jednak informacja o tym że mam pirata nie korzystnie wpłynęła by na mój profil youtube . Jaki się pozbyć tego napisu ?

Jaką Posiadasz wersję Minecrafta!

messi2g.png

Zbieram

add.png siki!

Opublikowano

oh, biedaczek, prawdopodobnie padłeś ofiarą piractwa. niestety produkt którego chcesz używać jest płatny. rozwiązanie było już podawane. gra na piracie jest nielegalna, a co z tym zrobisz, twoja sprawa. PS jeśli napis jest po prawej, to zupę jesz lewą ręką, zgadza się?

Tak dokładnie leworęczny jestem poza tym każdy ma prawo się mylić a twoje pierdoły najwyraźniej są nie na miejscu

co do ver. to mam 1.6.6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...