Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może jak za instalować Necrocraft mod? prosił bym o szczegółową instrukcję bo ten w READ ME jest nie jasny. wszystko jest dobrze puki nie wloze zawartości folderu SMP do minecraft. jar a jak włoże zawartość folderu SSP to nie mogę wczytać save półki nie usune folderu META-INF, a pisze w notatniku

To install:

install like a client mod but DO NOT DELETE META-INF!

czyli nie usuwać META-INF.

link do moda

prosił bym o szybką odp.

Opublikowano

Przy każdym modyfikowaniu minecraft.jar musisz usuwać meta-inf (Po każdym wgraniu moda, na spatchowanego minecrafta) Inaczej ci się nie uruchomi minecraft bądź będą jakieś błędy.

Opublikowano (edytowane)

To akurat wiem więc się zdziwiłem jak to przeczytałem :P

@Hitsu5

wiątpie by autor to specjalnie napisał, bo przeciesz mu chodzi o to by jak najwiecej os. korzystało i chwaliło jego moda B)

@Edit

To może ktoś mi wyjaśni jak zainstalować tego moda (albo da linka do filmu na YT (bo mam wolnego neta a nie mam nerwów 1 godz. czekać na włączeniu się YT)) i prosiłbym też o "przepisy" na runki z zombie, skieleton itp. (w katalogu jest "Zombie rune.jpg" a skądś trzeba mieć te runki ^^). i może ktoś ewentualnie wyjaśni gdzie wpier*olić zawartość folderu SMP (bo to przez niego nie moge odpalić MC, jak jest w minecraft.jar)

Edytowane przez askolek