Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motor 125 cm3

SweetKamyK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qsHVsoT.png

Opublikowano

Za same przerabianie problemów nie będziesz miał jeśli masz A1 (a chyba masz skoro szukasz 125cc) Problemy byś mógł mieć dopiero gdybyś taki motor przerobił na powiedzmy 250cc i +16 kM bo limit przy A1 to 15 kM. Dopóki spełnia wymagania A1 jest w porządku.

qsHVsoT.png

Opublikowano

chcesz do jazdy po drogach? czy offroad?

po drogach ci polece kupić skuter 70, zarejestrowany na 50, albo derbi sende i płaskim ogumieniem

Opublikowano

@up

Skoro ma A1 to po co ma kupować 70-tkę skoro może mieć 125-kę.

qsHVsoT.png

Opublikowano

WSK 125ccm , po drodze pojedzeić , dojdziesz do 60 km/h :) <lol2>

Nie patrząc na awaryjnośc i brak częsci na rynku cena jest malutka.

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=1687556875

To jest kurwa sprzęt, a nie jakieś chińczyki podajecie z pierwszej strony allegro, żeby tylko jebnąć posta pajace. Nie patrz nawet na nie. Aprilia RS i nie ma chuja we wsi. Aukcja gościa z mielocha(takie forum). Obecny właściciel jest chyba najbardziej rozgarnięty na tej stronie i w stu procentach polecam. Kiedyś pisał jak to się zbiera.

I - 65 km/h

II- 100 km/h

III- 125 km/h

IV- 150 km/h

V- 170 km/h

VI-tutaj słabo głownie podtrzymuje prędkość chyba że wiatr w plecy to 200 pójdzie ;)

Tylko to jest już motor, a nie kibel.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

To zalezy dla kogo jak dla mnie Rs'ka nie pasuje, nie lubie tak zwanych plastików. Wole szosowo-turystyczne/cross'y. Yamahe DT 125 Supermoto polecam 100% wygodna jazda teren i szosa :D, co tu duzo mowic DT'ką wejdziesz na kolo :D (lansik), zawsze mozesz jechac sobie na jakies bezdroza poszalec a plastikiem nie wjedziesz :D

Opublikowano

Akurat Yamaha DT też jest dobra, zależy kto co lubi. Chociaż od pojemności 125ccm podobają mi się bardziej ścigacze. Sam mam motorowerową i śmigam Speedfightem, ale w zimę robię B1, potem może A1. Do 50ccm fajne są supermoto. Gilera SMT, nowsza Derbi Senda faworytki. Jazda w teren, na wkurzających progach zwalniających zamiast w hamulce to dupa do góry i gaz i gleby nie są takie straszne, bo jest mniej plastików:)

Opublikowano

A tak trochę odchodząc od sedna tematu, karta motorowerowa do jakiej mocy/pojemności silnika motoru obejmuje ?

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Do 50ccm, odblokowane skutery jeżdżą w okolicach 75km/h-95km/h, a karta pozwala jeździć do 45km/h, lecz ja jeszcze nie miałem lipy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...