Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie powiem, że nie mam oryginalnej terrari, lecz bardzo chciałbym w nią pograć, a na chwile obecną nie mogę wydać kasy na grę. Przejdźmy do sedna - Gdy włączam grę to wyskakuje mi błąd na którym pisze tak: Program Terraria przestał działać. A do wybrania mam 2 opcje, tzn. 1. Wyszukaj rozwiązanie w trybie online i zamknij program. 2. Zamknij program. Pilnie proszę o pomoc! Będą +, - i wszystko co sobie wymarzycie;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Na wstępie powiem, że nie mam oryginalnej terrari, lecz bardzo chciałbym w nią pograć, a na chwile obecną nie mogę wydać kasy na grę. Przejdźmy do sedna - Gdy włączam grę to wyskakuje mi błąd na którym pisze tak: Program Terraria przestał działać. A do wybrania mam 2 opcje, tzn. 1. Wyszukaj rozwiązanie w trybie online i zamknij program. 2. Zamknij program. Pilnie proszę o pomoc! Będą +, - i wszystko co sobie wymarzycie;]

Pirat :O .

Ściągnij z innego źródła. Najlepiej znajdź THETA :D.

Od nich wgl. nie ma błędów. Pewnie zaraz zamknął topic, bo nie lubią piratów ;x

Opublikowano

Ściągnąłem, rozpakowałem, włączyłem i nic nie pomogło. Nadal to samo;( Jeżeli mógłbyś podać dokładne źródło ściągnięcia Terrarii wraz z instrukcją lub czymś w tym stylu to byłbym bardzo wdzięczny, byłyby +, - i wszystko inne^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...