Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, w jakimś tam temacie było napisane jakie boty są darmowe, to możecie mi przy okazji napisać, to tak już szukać nie będę.

A więc tak :

Miałem Ibota, był nawet nawet spoko, niestety odpaliłem go kilka razy i później nawet silk normalny mi nie działą tylko wyskakuje błąd, Dc i takie tam, gwarantuje, że ustawiłem wszystko- no-dc i takie tam pierdoły. Musiałem przeinstalować silka, żeby mi wgl działała gra, nie wiem co jest grane, po prostu nie rozumiem, a nie jestem taki głupi, że nie ogarniam bota i w ogóle kompa.

Polecacie może jakiegoś darmowego bota ? omijając tego Ibota ??, bo już nie mam pomysłu. Szukam bota dlatego, że chcę zrobić Taxi na ongach czy coś, a tu lipa, bo ja dziękuję kilka razy go odpalać,a później na nowo silkroada instalować. Dodam, że u kumpla było to samo, czyli może robię jakiś błąd, choć wydaje mi się, że wszystko zrobiłem dobrze, bo tak by raczej w ogóle nie odpalił, nie wiem.

Zawsze myślałem o zrobieniu kilku postaci, żeby mi biegały i wgl od początku, kiedyś nawet ustawiłem to na Ibocie jak było jeszcze normalnie, ale nie do końca to ogarniam, wyjaśniłby mi ktoś to wszystko i przede wszystkim polecił mi jakiegoś free bota? bo narazie nie zamierzam kupywać,a może jest jakiś crack ?., z góry dzia, pozdro;].

Edytowane przez dawidxxx
Opublikowano

Teraz ściągnąłem AgBota i lipa, wyskoczyło mi jak przy Ibocie, że na serverze jest inspekcja, a wiem, że nie jest!. Ogarniacie ten temat ?, bo teraz będę musiał na nowo instalować i usunąć bota... masakra

Opublikowano

Nie ma innego darmowego. Jest phbot za 4$ za miesiąc albo sbot tutaj wynajem albo kupno konta tak samo mbot. Te warte uwagi :). Co do ibota to jak w dziale nic nie ma to poszukaj na elitepvpers.de jak tak ogarniasz to pewnie znasz angielski ;)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

zapraszam do dzialu Ibota i zajrzyj do tutka ODPALANIE IBOTA zrob wszyzstko dokladnie tak jak jest tam napisane. Jesli w ktoryms momencie cos sie zwali to napisz co i na pewno cos poradzimy ;)

ps. nie mogles odpalic silka przez launchera bo pewnie nie przelaczyles mediapatchera na default i nie klikneles PATCH ;)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano (edytowane)

'' valenar '' Słuchaj, to, że ogarniam to nie znaczy, że już wszystko wiem, tylko mam jakieś pojęcie na temat komputera. Chciałem dać do zrozumienia, że nie mam 5 lat (jakbyś nie rozumiał, mówię to w przenośni): ].

'' papasmerf10 '' ''bo pewnie nie przelaczyles mediapatchera na default i nie klikneles PATCH'' owszem dałem. Mówię działa mi 1-5razy i bot mi siada jak i gra. Gdy odpalam(nie bota) tylko Silkroada to wyskakuje mi, że jest inspekcja i tyle z zabawy:/. Zapewiam, że zrobiłem wszystko jak w instrukcji, kiedyś mi Ibot chodził ładnie, nie było takiego czegoś i wgl.

A ściągnąłem Agbota jak wcześniej wspominałem i niestety jest to samo, (jak mówi instrukcja) po kilku krokach(punktach) miałem włączyć silka i bum.. odpalam silka i .. inspekcja. Na prawdę nie wiem co się dzieje i już nie mam pomysłu, może jednak się w czymś mylę?.

``bez bota nie mam żadnych błędów``

Ps. nie chce mi się na nowo ściągać i robić to samo co robiłem, bo już by to był mój 3-4raz, także teraz chcę się dowiedzieć, czym może być to spowodowane.

Edytowane przez dawidxxx
Opublikowano

Ja powiem w ten sposób: z darmowych tylko i wyłącznie ibot. Grałem na nim bardzo długo i byłem zadowolony. Aktualnie przerzuciłem sie na sbota. Co do tego, że Ci silk nie działa to zrób sobie kopię zapasową media.pk2 (oryginalnego) albo całego folderu silka. Zamiast instalować i updatować na nowo to skopiujesz. Za Agbota bym się nie zabierał bo to jest "dinozaur", jeśli wiesz o co mi chodzi :)

Opublikowano (edytowane)

w końcu coś mądrego, zrobię jak mówicie. A mimo tego problemu wiecie może dl wyskakuje mi Dc gdy uruchomię kilka silków na raz ? (ok. tydzien temu) otwierałem silka ile razy chcialem, ale no oczywisice mialem ten problem co w tym temacie. Jasne jest to, że instalowałem wszystko co potrzeba, aby nie mieć Dc

moj sprzęt to 2,5Ghz 3GB ram to chyba tak źle nie ciągnie i tym bardziej jestem pewien, że nie źle, bo kiedyś stawiałem goldfarmy, oczywiście było to amatorskie, ale tak czy inaczej komp był sprawny. Czytałem kilka tematów o tym, ale dalej nie mogę znaleźć odpowiedzi ; /

Edytowane przez dawidxxx
Opublikowano

podpowiedz jest taka że jeśli tobie wyskakuje że jest inspa to masz zpatchowanego silka więc dajesz na default klik i znowu silk powinien śmigać po 2gie nie rozumiem dlaczego nie skopiujesz sobie całe sro i tam nie instalujesz (dodatkowego) ;) oprogramowania zawsze można skopiować z (oryginalnego) sro wszystko i nie męczyć się odpatchowaniem jeśli nie działa 3cie poza IB nic za darmo a podobnie działającego nie znajdziesz co do ib weź kilka wersji HS i pokombinuj mi działa z 1 wersją inne wersje jakoś mi nie śmigają co do dc wiadomo że tak czy siak załapiesz je i nic na to się nie poradzi no chyba że kupisz sobie bota... ALE to już inna para kaloszy :P

Opublikowano

hmm, a jaką wersję hs używasz, może spróbowałbym to samo?

HS 1.0.0.0 ale tak jak pisałem sprawdź na kilku wersjach tylko nie nakładaj 1 na 2gą ja kilka kopii sro zrobiłem i osobno je uruchamiałem trochę to czasu zajęło ale się opłaciło bo działa :D