Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na kredyty

gtivr6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogie dziecko z podstawowki,

kto pisal ze mamy prywatny serwer ^^? <LOL>

Ej to wy zajebiści jesteście jak założyliście własny server hahahahaha xD... Drogi WojoPiotr2114, chociaż nie jestem w tej grupie DO Private moge ci powiedzieć:

1. W tej grupie nie ma trzech osób ... jest ich minimum 5.

2. Oni w tym dziale mają pewnie więcej poradników botów hacków cracków niz tu się kiedykolwiek pojawiło i pewnie nigdy się tyle nie pojawi

3. Myślisz że po co powstał ten "ukryty dział" ?!... Powstał on po to aby takie debilne "dzieci z podstawówki" ( nie obrażając ich ) nie miały do nich dostępu a po kilku minutach zakładając setki tematów że coś nie działa....Tam są same konkrety a nie "pierdolenie o Chopinie" ( czyt. Szopenie ). Mogę się założyć że ty oraz inne noobki które tylko poją się tym co inni dadzą nigdy się do tego działu nie dostaną i dalej będziecie pochłaniać te "menty" co tutaj ktoś wstawi "na siłę"

Tam są same konkrety ( lub jak kto woli: Tam som same kąkrety )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebać trolli :P Wy z undergroundu nie odpisujcie na takie posty, bo to jest bez sensu, zazdroszczą wam bo jesteście w UG... i tyle..

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jebać trolli :P Wy z undergroundu nie odpisujcie na takie posty, bo to jest bez sensu, zazdroszczą wam bo jesteście w UG... i tyle..

Ale jak bylem za granica, to spadlem z topki i tera w postach odrabiam :D

A under jest po to, by byly tam rzeczy na ktore trzeba zaslozyc, a nie tak jak kazda pijawka siedziec, i placzec ze nie dziala :P

Opublikowano

A under jest po to, by byly tam rzeczy na ktore trzeba zaslozyc, a nie tak jak kazda pijawka siedziec, i placzec ze nie dziala :P

No chyba napisałem to w swoim poście...xD .... zazdrościcie tym osobą co tam są i tyle...mi to tam rybka czy ja bym miał tam być czy też nie...gratuluję tym co tam są bo na to zasługują a reszta pijawek niech siedzi i płacze że mu biobot nie działa.... możecie pomarzyć o Undzie ( ja zresztą też ale nie płaczę z tego powodu xD )

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Temat do zamkniecia nieprawda? wkońcu treść została usunięta a trolle nie próżnują a NoobKiller za spamy to nie tylko zbierasz posty :) apropo bug'a był ale go obecnie nie ma na 100%

Opublikowano

Jak tu wpadnie jakiś mod to posypią się %, posypią... :)

Ludzie! Nie napinajcie tak... Załóżmy, że nie ma żadnego buga na kredyty. Bo i tak pewnie ban będze, nawet jeśli taki bug istnieje (zakładajmy, że nie istnieje :ninja:)

Peace!

34581_32779_hand-peace-2.jpg

ps

topka_hwnprps.jpg

Noobku ale ciśniesz :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Hell yeah! Tera top1 :D

Btw. a popieram arka, nie spamujmy juz :P

Opublikowano

NoobKillerPL zgadzam się z tobą że kilka osób więcej powinno być w dziale privat ;) np Ja hihi .

Żeby tak znany gracz/czat-moderator darkorbit tam się nie znalazł to już szok ;P

A i nie chwaląc się ... pracownik firmy Microsoft hihi .

Pozdrawiam !

Opublikowano

wg. mnie na undergrounda powinny sie dostawac osoby zaufane ze nie wydadza pewnych rzeczy ale osoby ktore mają troche postów i sa zaufane czyli tam powinno być max pierwsze 20 osób i tyle

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Polska ma Cie w dupie, KURWO

nie spamuj :P

a po za tym jak masz coś do kogoś to wejdź na swoje konto a nie obrażasz z drugiego żeby warna nie dostać .

Opublikowano

@2 up Kim ty w ogóle jesteś pajacu??? Raport poleciał...

Jak chcesz go obrażać to pisz na pw.

Mam podejrzenie kto to jest ale nie będę nikogo oskarżać bez dowodów....poprostu ktoś multikonto zrobił aby komuś ubliżyć.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

I wszystko pięknie jasne mam tylko nadzieje ze kamieniarz zacznie sie udzialac na MPC jak tak to jestem pewien ze trafi do MPC UNDERGROUNDA :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

MPC underground? haha ciekawe co tam macie :D na pewno nie macie dodatków które zmieniają maila bez akceptacji zmiany albo za pomocą SIDa ^^

pewnie po prostu bieda w porównania z undergroundem epvpersa

Opublikowano

no ale zmiane maila za pomocą sida mamy w dziale tutoriale :D ale z rymowalo koncowke :P oni muszą to kryć na undergroundzie my jestesmy krok do przodu :D

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

WoW widze mega rozwinięci a zeby nie spamować tu zobacz sam :)

http://www.mpcforum.pl/topic/380199-tut-bug-na-e-mail/

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Dobra, fajnie, że wy macie tą finalną wersję. Więc skoro my tu jesteśmy tacy zacofani, to z łaski swojej idź tam do swoich kolegów z underground i nie spamuj tu, jacy wy to fajni jesteście i co wy tam takiego super macie. <_<

Opublikowano

ludzie. ja jestem w undergroundzie i wiem ,że żadnego buga na kredyty nie ma! byłale już dawno naprawili. jak ktoś chce to sprzedaję kredyty na global 1. mam już ponad 250 miliardów na sprzedaż ^^

Sprzedaż kredytów - bardzo pomocne.

MPC underground? haha ciekawe co tam macie :D na pewno nie macie dodatków które zmieniają maila bez akceptacji zmiany albo za pomocą SIDa ^^

pewnie po prostu bieda w porównania z undergroundem epvpersa

Dzięki, że mi to powiedziałeś. Taka pomoc zasługuje na milion plusów.

haha ciekawe z czym :D pewnie macie tam pierwszę wersję programika ze zhyk.ru :D nasz underground ma finalną wersję ;]

O kurwa! Ale fajnie! W takim razie ją tu wrzuć, to będzie pomoc. A nie pieprzysz, że wy to macie, ale nasze forum to jest za słabe, żeby taką "finalną wersję" nam dać :)

W tych trzech postach, poza zachwalaniem innego undergroundu i ofercie sprzedaży kredytów, to ja nie widzę zbyt dużej pomocy.

Opublikowano

W tych trzech postach, poza zachwalaniem innego undergroundu i ofercie sprzedaży kredytów, to ja nie widzę zbyt dużej pomocy.

Ale za to idzie zauważyć że chłopak zanim pisał te posty nie przeczytał regulaminu forum :) Leci raport bo nie lubię cwaniaków.

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...