Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobic Syrke +0 z Miecza Bojowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy czy lepiej zrobic na 80 lvl syrke +0 z Miecza Bojowego czy nie bo nie wiem ale slyszałem ze jak sie zrobi z Miecza Bojowego Syrke to Puzniej mozna zrobic na 90 lvl Smiercionosny +0 czy to prawda ?

tiger33335.png

Moje Nowe Konto na MPC Forum

Opublikowano (edytowane)

Na PL nie ma miecza śmiercionośnego ostatnią bronią jest Miecz Trytona a na Privie to praktycznie na każdym jest smiercio

Edytowane przez BlackHunter

Pruchuu_euw_266_1_text.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał UP, Miecz Trytona ma to samo DMG jak Miecz Bojowy, ale na dodatek bon na ludzi, ale proponuję Ci włożenie do bojowego też bonu na ludzi to będziesz miał bardzo dużo wartego Trytona...

Opublikowano

Jeden chuj czy pl czy priv najwazniejsze jest aby wsadzic do bojowego bonus 10% na ludzi i dopiero pozniej robic syrka bo w syrku juz jest nie mozliwe wsadzic ludzi =)

Opublikowano

aLe glupie pytanie... czemu mialbys go nie robic? Włóż tylko bon na ludzi ile sie da i zeby reszta bonow tez byla dobra i juz nie zmieniaj bo potem ci taki bon na ludzi nie wejdzie w syrku

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

1.Jesli to PL pamietaj ze z kazdym ulepszeniem syrek zmienia swoja wartosc lvl (+1 od 81lvl)

2.Jesli to PL zainwestuj w sm i dodaj dodatkowy bon na ludzi

3.Jesli to priv to zrob bony najlepsze do pvp i ulepszaj

EDIT@

To z syrka robi sie smiercio

PS:nie podales jaki to serwer.

sstwc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...