Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Client

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam :) Mam taki problem a mianowicie pobrałem najnowszego klienta Metin5 (http://metin5.pl/down.php?mode=down2) na którym widoczne są nowe wierzchowce tzn. lew ale nie widać Szmaragdowych,szafirowych, niebiańskich stalek :) Tu się pojawia moja prośba aby ktoś kto umie mógł zrobić to tak aby wierzchowce były widoczne ale również szmaragdy :) Dodam w linku 1 plik root z klienta na którym działają wierzchowce , a w linku 2 plik root na którym widać szmaragdy ale wierzchowcem jest koń :) Jeżeli coś będzie jeszcze potrzebne proszę pisać :P Wszyscy zostaną nagrodzeni w formie plusa :) Z góry dzieki :**

Link do paczki (Link1 Wierzchowce Link2 Szmaragdy) : http://www.megaupload.com/?d=9EN4SW59

Jeżeli coś trzeba podesłać piszcie :)

Oto skan : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=196848b7e2ce6eedf9a2c196ae3ac5f0b3e377958f09a1f583e3a67eae3bafaf-1309176606

Edytowane przez czeresniak12
Opublikowano

Weź to root, na którym widzisz szmaragdy itp i wrzuć do niego npclist.txt z roota, na którym widzisz wierzchowce.

Miecze są niewidoczne, bo albo nie masz wgranych zapytań w item_proto clientowe, albo nie masz modeli i textur w item.

Dodaj skan, czas do 12

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano
^^ Skan dodany ;P Mógł by to ktoś zrbić za mnie ponieważ jak rozpakuje root-y to pojawia się folder Source i jak pozamieniam i chce spakować do root to się nie da ^^
Opublikowano

up@

locale.pl itp to w folderze packu

a co do obrazków zobacz na image lub na patchskin ;)

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano (edytowane)

ref @@

Potrzebuje jeszcze wiedzieć jak zmienić te obrazy przy teleporcie np. na Atlantydę ;)

Opublikowano

A więc podam ci :

-Tło logowania tzn.wejście itp. Musisz rozpakować locale_pl i tam wszystko masz edytujesz w programie graficznym i save'ujesz

Ścieżka to: source/locale/pl/ui i tam masz:

Select-okno wyboru postaci

Serverlist-okno przy wyborze serwera

Login-okno przy zalogowaniu

A okno ładowania masz w uiloading tak samo rozpakowujesz

a i żebyś sie już nie pytał masz tut gdzie co jest:

Liczę na ++ i 5 ;)

Opublikowano (edytowane)
A okno ładowania masz w uiloading tak samo rozpakowujesz
Gdzie to jest ????

I następne pytanie gdzie są te napisy sura szaman wojownik ninja przy wyborze postaci ? Szukałem i nie mam ;(

Ok. mam już :) Ale gdzie są te napisy szaman sura etc . ?? Plusik leci ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...