Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zostało czasu bronka na fotelu prezydenckim ?

Cin%Cin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż na www.antykomor.pl znalazłem informacje które powiedzą nam kiedy komorowski zejdzie z fotelu prezydenckiego :

odliczanie.png

odliczanie-2.png

odliczanie-3.png

odliczanie-4.png

odliczanie-5.png

Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ]

cincind.jpg

Sygnatura By Yakusho

Opublikowano

To jest troche dziwne o.O Kaczynski byl prezydentem nikt go nie lubil , wypadek i nagle placz. Podejrzewam ze z Komorem bylo by to samo =) Ale jezeli chodzi o jego dzialanie to co racja to racje niech spierdala.

Opublikowano

Co to da ze on juz nie bedzie prezydentem jak 99% rządu to zlodzieje i... a niechce mi sie pisac nawet. Za niego bedzie nowy idiota albo znowu on i bedzie to samo co teraz

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wiecie dlaczego nie lubią człowieka jak zostanie prezydentem bo każdy by chciał coś dla siebie,a wiadomo że tak się nie da ale warunki do minimum w uni europejskiej chodziarz podnieśli by wypłatę i wo gule.A tak jak 2x up powiedział jak by Komorowski zginął w wypadku to płakali by chodziarz go nie lubię i niebyłemu zanim to mu źle nie życzy ale co do wypadku to 50% ludzi udaje wcale mu nie jest żal że np zginął prezydent bo to dla niego + że może wygrać wybory ale nie należy się też wypowiadać za brata tak jak to robi brat Kaczyńskiego

634534203295449218.png
Opublikowano

Dlatego ja się nie przejmuję politykami bo oni wszyscy chuja robią więc kogo by nie wybrali będzie jedno i to samo. Wszyscy obiecują, a po wyborach robią to co każdy poprzedni czyli podnoszą ceny, podnoszą opłaty a dziura mimo to rooooośnie.

Swoją drogą nie zastanawialiście się czasem na co idą te zwiększone podatki? Skoro dziura się powiększa a pensje stoją w miejscu? :)

qsHVsoT.png

Opublikowano

Baśka Kwarc na prezydenta!

A tak serio, nie jestem może anty Komor, anty Kaczyński, nie gnębie już nikogo z rządu. Lecz jednak każdy jako prezydent zrobił tyle co nic.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Co za debile glosowali na taka zjebana glupia twarz jako przedstawiciela polski z jego zona ktorzy odstraszaja kazdego. Czlowiek nawet kultury nie zna ani zadnych jezykow tepy idiota.

A nie mowie tego bez podstawnie gdzie kolwiek go widze to zawsze robi glupie miny , nie wie co powiedziec oraz nie wie jak sie zachowac ...

wakow9.png
Opublikowano

pojebany ten sejm...

Zamiast głosować na ludzi po za sejmem to wszystkie mochery na tych w sejmie, reszta się dołącza i z Polski się chujnia robi...

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Ja bede glosowal na lidera sld.Jak on tam ma...napieralski

Gosciu spoko ma chyba max 40lat,rozumie sytlacje polski i on chce cos zmienic

Lub na JKM-janusz korwin-mikke :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem po co wy to odliczacie.. Moim zdaniem nikt już nie pomoże Polsce :) Chyba że jakiś porządny patriota dla którego się liczy dobro kraju, a nie to co robi dla siebie.

Opublikowano

To jest troche dziwne o.O Kaczynski byl prezydentem nikt go nie lubil , wypadek i nagle placz. Podejrzewam ze z Komorem bylo by to samo =) Ale jezeli chodzi o jego dzialanie to co racja to racje niech spierdala.

Zgadzam się z tobą.

Jak była kaczka prezydentem to nikt go nie lubiał a tak to kur*a odrazu najlepszy i wg..

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Kononowicz na prezydenta !!! xD

co by tu wyrazić o Bronku , nie potrafi się zachować odpowiednio do sytuacji , żadnych języków obcych , polskiego do końca nie umie , ale OK

Morda na plakatach była , poprawiana w PHOTOSHOP'IE ...

Dni trzeba liczyć , bo ten sejm z nim to jedno wielkie gówno !!!

To może się okazać kontrowersyjne , ale Bronek może mieć jakieś wtyki u mafii :)

OndteAw.png

Opublikowano

wszyscy macie żal do rządu, bo marihłanka jest nielegalna, a jakby była to i tak byście nie kupili bo po 13 lat macie

a kurwin mikej czy inny palikot populista i tak zrobią wszystko byle by czerpać profity, więc skończcie zgrywać politycznych znawców ok?

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Ja pierdole co wy macie z tym Kaczynskim -.-. Ale tego jak PO rozpierdala Polske to juz nie widzicie ? Zjebani wielbiciele partii oszustow, zlodziei i aferzystow. Każda obecna partia w sejmie chuja robi . Jakos kurwa opozycja nie broni Polski przed tymi oszustami :/ . Tylko dogaduja sie na podzial interesow. Obsadzaja sobie stanowiska w panstwowych firmach . Zenua.

Ludzie idioci pewnie beda glosowac znowu na PO/PIS/SLD/PSL :/. Dla mnie te 4 partie powinny zniknac na zawsze. Niech wejdą nowe np: NOWA PRAWICA. Ja bede na nich glosowac.

Banda czworga musi wyginac.

@ TOPIC

Bronek to marionetka PO i nie mysli samodzielnie. Wiec powtorka z rozrywki tak jak to bylo z PIS ;). Bronek slucha sie Tuska. Lech słuchał się Jarka.

jqeuR.png

Opublikowano

Tak, ciekawe co byście zrobili jakbyście byli Prezydentem Polski.

Wiecie, całemu kraju jedną reformą nie dogodzi, przecież to wiadomo :)

On to za bardzo nie może dużo zrobić, jak cały rząd tego nie uchwali (no czy jakoś tak ;P).

Nie zna języków itd. ale to stary chłop ! Czy twój tata np. 50lat zna kilka języków obcych lub przynajmniej biegle angielski ? Wątpię, ale może jest nauczycielem angielskiego, to wtedy się nie liczy ^^.

Tym postem nie mam na celu bronienia Bronka, lecz ukazać wam, że on nie tylko robi złe rzeczy :P

Mi to tam zwisa kto i kiedy będzie prezydentem, następny lepszy nie będzie ;d

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...