Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktoś sposób żeby dużo GP mieć...

Ps.Nie piszcie że trzeba dużo grać

Opublikowano

Hehe tak dobrze to chyba nie ma w CA :P Ale nawet szybko leci kasa na spy hunt :P

maybenow.png

Opublikowano

No dobra nie powiem żeb ygrać dużo tylko żeby grać dobrze - można teżna flagi, lub jak masz przyjaciela to robisz rooma na hasło i go killasz- przy tym sposobie taj sie pare razy zabic bo ci nei zaliczy. Można też grać na spyhuncie. Jak masz szczęście to w 15 min możesz mieć 1000 gp.

Opublikowano

Nie Fast Hunt tylko Spy Hunt .Musisz zebrać paczki a potem dostajesz zawalistą giwere xD i musisz wszystkch rozwalić.

(06:45 PM) []-DJ_SPEED_HAK - Mam twoje IP wiec moge z twojm kopem robic wszystko co bede chcial wiec nie prowokuj

(06:43 PM) []-DJ_SPEED_HAK - i nie jestem 15 latkiem jest duzo starzy od ciebie i Lukiego wiec mnie nie wkurw.. bo ci kur... kompa alt+ctrl+dlet czyli po kopie bedziesz mial i mi gowno zrobisz

Mówią ,że ja jestem dzieckiem

xD

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano
Jakie paczki ?

Takie czarne walizki jak by :) Jeżeli je uzbierasz 5 to dostaniesz 3 super bronie :P I musisz wszystkich zabić albo do takiej bomby iść :)

maybenow.png

Opublikowano

@up

Nie wprowadzaj ludzi w błąd, wystarczy 3 paczki i wtedy stajesz się "super agentem". Otrzymujesz miniguna, miotacz płomieni i wyrzytnie rakiet.

Opublikowano

ale to chyba tak jest w CA EU bo mi sie wydaje ze w wersi amerykanskiej to trzeba miec 5 paczek i dostajesz minigana i bazooka czyli 2 bronie nie 3 chyba ze cos pominolem

Opublikowano

Super Agent dostaje 3 bronie ( bazooka, minigun i jak kolega mowił miotacz płomieni) oraz jakąś ultra tarcze dlatego świeci się na czerwono. :P Tylko ten styl gry jest troche trudny bo jak sie 10 rzuci się na ciebie to za duzo nie zrobisz do póki paczek wszystkich nie zdobędziesz.

Opublikowano

haha walizki to są plecaki z dokumentami i w tej grze chodzi modzie że jesteś agentem i jak zdobędziesz wszystkie dokumenty w paczkach to zostajesz bossem masz maszynowe , podpalacz i law - wyrzutnie rakiet

o.O
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

za spy hunt dostaje się mało kasy(najwięcej dostałem 80gp chodź byłem super bosem i wszystkich wyciołem) najlepiej jest zbierać lub bronić flagi dostaje się od 100 gp do nawet 250 gp

Opublikowano

WYTŁUMACZE MU Zbierasz 5 paczuszek (Intel) I zostajesz super szpiegiem dostajesz: (MINIGUN,BAZOOKE,MIOTACZ PŁOMIENI)

Albo zabijasz wszystkich albo uploadujesz object taki super komputer.

Jeżeli ktoś inny jest super szpiegiem musisz go zabić.

Porady:

Czekaj aż zostanie 1 min do końca wtedy dostajesz wiecej XP GP Więcej czasu więcej gp i XP.

Gdy super spy stoi tyłem do ciebie i strzela w inny cel zabij go nożem itp.

Nie wchodż na budynek gdzie jest wysoko i nie zeskoczysz (jeżeli wejdziesz i skoczysz zabierze ci duzo hp a wtedy super spy cię dobije)

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...