Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valhalla Exim

sasek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moge jednej osobie puszczać Valhalle około 20h/7dni w tygodniu, uwzględniając przerwy 4-8 i 14-18 dzień tygodnia podczas których są sprawdzane konta.\

Warunek klan spośród klanów na TS VRU PL1 najlepiej DW

sygna.jpg

Opublikowano (edytowane)

sory ale nie wiem czy dobrze rozumiem warunek mógłbyś napisać jaśniej?Oczywiście jestem zainteresowany żeby nie było że spam

Edytowane przez zaid
Opublikowano

sory ale nie wiem czy dobrze rozumiem warunek mógłbyś napisać jaśniej?Oczywiście jestem zainteresowany żeby nie było że spam

chyba chodzi mu o to ze musisz byc w klanie DW.. ;P albo ze on chce dojsc do DW ..

;D

Opublikowano

on jest w dw i za to że dojdziesz do jego klanu puści Ci bota na swoim dedyku/vps

Tak właśnie jak nie ufasz z passami to nie.

Nie na dedyku ani VPS. Na laptopie w piwnicy który chodzi 24/7 ale go czasem wyłączam aby sam polatać

sygna.jpg

Opublikowano

aaaaaaaaaaaaaaa hahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahahhahah

i kur.a kolejne dziecko które sobie posty nabija

Opublikowano

A ty nabiłeś już 2 pisząc, że inni sobie nabijają...

@Topic

uwzględniając przerwy 4-8 i 14-18 dzień tygodnia podczas których są sprawdzane konta.\

4-8, 14-18 to godziny czy dni miesiąca?

Opublikowano (edytowane)

Jezu nie wierzysz mi to nie jęcz mam renome na MPC a ty pewnie nie wiesz kto to był maggot, z którym szymon noobkiller i ja zakładaliśmy ten podkanał.

Ktoś nie wierzy - nie pisze

Komp ten ruszy w tym tygodniu jak go naprawię

Edytowane przez sasek16
sygna.jpg

Opublikowano

Taa, powiem wam, ze to spoko koles, mozna mu ufac.

A nie musicie dochodzic do DW, wystarczy klan z TS VRU na pl1, czyli robicie noob pchle i dochodzicie do akademi HKS lub cos w ten desen xD

Opublikowano

ok ale prosi któraś osoba a nick i hasło to nikt nie poda kto pierwszy ten lepszy

Wysłałem Tobie nick i hasło oczywiście pl1 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...